100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Alpha Vinyl Medium Planks

Alpha PVC Medium Planks bij LaminaatenParket.nl. Deze prachtige collectie van Quick Step bestaat uit 16 verschillende vloeren. Alle 16 vloeren hebben een mooie houtlook en een prachtige kleur. De collectie bestaat uit een aantal vloeren met mooie grijstinten, maar ook een aantal vloeren met warmere tinten als bruin en beige. Op die manier vind je, als je op zoek bent naar een houtlook en een PVC vloer, in deze collectie zeker de juiste vloer.

Met de PVC vloeren uit de Quick Step Alpha Vinyl Medium Planks collectie heb je het zachte gevoel van PVC, maar ook he prachtige en luxe uitstraling van een echte houten vloer!

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Alpha Vinyl Medium Planks Quick Step PVC vloer bij LaminaatenParket.nl

De Alpha Medium planks collectie kenmerkt zich door een aantal dingen.

  • De planken zijn ongeveer 1 meter 50 lang en 21 cm breed. Waarbij zich aan alle kanten van de plank een groef bevindt. Deze zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Deze groef noemen wij ook wel de vellingkant. Dit wordt zo genoemd omdat de groef die in de plank zit erg lijkt op de vorm van een V.
  • De warmtebestendigheid van alle vloeren in deze collectie is 0,025. Dit houdt in dat de planken de warmte goed doorlaten en daarom perfect zijn om te plaatsen inclusief met vloerverwarming.
  • De 16 verschillende decoren zijn erg natuurgetrouw en bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dit komt onder andere door de matte afwerking.
  • In de meeste gevallen hoef je niks aan de ondergrond of basisvloer te doen. De vloeren zijn dus geschikt voor onregelmatige oppervlakken. Hiernaast maakt dit ze ook perfect geschikt voor renovaties.
  • Het hydroseal en het waterdichte kliksysteem zorgen er samen voor dat deze collectie enorm waterbestendig is. QuickStep kroont de Alpha collectie ook wel tot de meest waterbestendige in de gehele collectie. Hiernaast zeggen zij dat "Het Hydroseal zorgt er in combinatie met onze waterafstotende technologie voor dat de vloer veel makkelijker schoon te maken is."
  • De Alpha Medium Planks collectie is uitgerust met scratch and stain guard technologie, deze zal je vloer goed beschermen tegen vlekken en krassen. Op die manier wordt er voor gezorgd dat je vloer langer meegaat. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!
  • Het Uniclic gebruiksvriendelijke gepatenteerde kliksysteem zorgt ervoor dat de vloer makkelijk te installeren is.
  • De vloeren uit de Alpha collectie zijn ultra sterk voor maximale duurzaamheid.
  • Als consument krijg je 25 jaar garantie op je vloer. Zo kun je lekker lang genieten!

Zelf je Alpha PVC vloer installeren

Het leggen van jouw Alpha PVC vloer gaat erg gemakkelijk, je hebt er geeneens lijm voor nodig. Vind je het toch lastig? Dan kun je de kennisbank van Quick Step raadplegen. Hier lees je alles over het leggen van jouw vloer en kun je ook zelfs een aantal instructievideo's bekijken. Zo leggen ze je stap voor stap uit hoe je de door jou gekozen vloer moet plaatsen.

Er zijn een aantal dingen waar je bij het installeren van een klik PVC vloer op moet letten. Zorg er in eerste instantie voor dat de vloer goed acclimatiseert. Dit houdt dat je de vloer voor het leggen minimaal 24 uur in de ruimte laat liggen waar je de vloer ook gaat plaatsen.

Hiernaast moet je er altijd rekening mee houden dat je de vloer ongeveer 8mm van de kant/muur plaatst. Het is mooi om over deze ruimte een plintje te plaatsen, bijvoorbeeld een hoge MDF plint of een plakplint. Zodat de kier niet zichtbaar meer is. Plinten en profielen kun je hier terugvinden.

Denk ook na over een eventuele ondervloer. In sommige gevallen kun je de Alpha PVC click collectie direct over de bestaande vloer leggen. Er is dan dus geen ondervloer nodig. Wij van LaminaatenParket.nl adviseren je hier graag over.

Laat ons je klik PVC vloer installeren!

Wil je toch liever dat een expert jouw vloer legt? Dit is waarschijnlijk een stuk sneller dan wanneer je het zelf legt, plus je bent er zelf natuurlijk geen tijd aan kwijt. Bij LaminaatenParket.nl regelen wij het! Wij leggen al klik PVC vloeren vanaf €15,- per vierkante meter. Meer weten hierover? Neem dan een kijkje op onze website, je kunt alle prijzen en informatie vinden in het menu onder legservices.

Andere Quick Step vloer uitkiezen bij LaminaatenParket.nl?

Op onze website vind je alle vloeren van QuickStep. PVC is een uitstekende keuze als je vloerverwarming hebt. Maar ook als je het prettig vindt lekker zacht te kunnen lopen thuis. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een mooie laminaatvloer met het door Quick-Step zo beroemde geavanceerde waterdichte kliksysteem. Deze zorgt ervoor dat je je laminaatvloer zelfs in je badkamer kunt leggen!