100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Alpha Vinyl Tiles

Alpha PVC Tegels bij LaminaatenParket.nl. De Alpha click PVC Tegel collectie bestaat uit 7 verschillende decoren, met 7 verschillende kleuren. Deze kleuren variëren van donkergrijs naar wit marmer en koraaltinten. Zo is er in de meeste gevallen zeker een vloer die past bij jouw interieur. Het mooie is de combinatie van een tegellook vloer en het zachte gevoel van PVC. Zo heb je toch de moderne betonlook die je mooi vindt en ook het prettige gevoel aan je voeten!

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Alpha Vinyl Tiles Quick Step PVC vloeren bij LaminaatenParket.nl

De eigenschappen van jouw Alpha Rigid Click PVC vloer

De tegeldecors in de Alpha collectie hebben een aantal hele mooie eigenschappen. We zetten ze even op een rijtje.

  • De tegels rechthoekig en zijn 61 cm lang en 30,3 cm breed.
  • De vloeren zijn uitermate geschikt om met vloerverwarming te plaatsen. De vloeren hebben een warmtebestendigheid van 0,025, waar de warmte dus gemakkelijk doorheen gaat.
  • Alle 7 de decoren hebben een matte afwerking en zijn daardoor erg natuurgetrouw.
  • De vloeren zijn enorm waterbestendig. Dit komt onder andere door het hydroseal en het waterdichte kliksysteem. QuickStep omschrijft deze vloeren als meest waterbestendig in hun hele collectie.
  • De vloeren hebben een 4v groef, waarbij de v staat voor velling. Dit houdt in dat je aan alle randen een duidelijke naad zult zien zitten. Dit geeft een robuuste en stoere uitstraling.
  • Met de scratch en stain guard ben je zeker van een erg goede bescherming tegen krassen, vuil en vlekken.
  • Het Uniclic systeem zorgt ervoor dat de vloer makkelijk te installeren is.
  • Als consument krijg je 25 jaar garantie op je vloer.

 

Zelf je Alpha PVC vloer installeren

De tegels zijn eenvoudig zelf te leggen, dit komt door het Uniclic systeem. Je klikt de planken eenvoudig in elkaar en hoeft hier ook geen lijm bij te gebruiken. Maar kom je er toch even niet uit dan bieden de instructievideo's van Quick Step een uitkomst. Hierin leggen ze je stap voor stap uit hoe je de door jou gekozen vloer moet plaatsen.

Er zijn een aantal dingen waar je bij het installeren van een klik PVC vloer op moet letten. Zorg er in eerste instantie voor dat de vloer goed acclimatiseert. Dit houdt dat je de vloer voor het leggen minimaal 24 uur in de ruimte laat liggen waar je de vloer ook gaat plaatsen.

Hiernaast moet je er altijd rekening mee houden dat je de vloer ongeveer 8mm van de kant/muur plaatst. Het is mooi om over deze ruimte een plintje te plaatsen, bijvoorbeeld een hoge MDF plint of een plakplint. Zodat de kier niet zichtbaar meer is. Plinten en profielen kun je hier terugvinden.

Denk ook na over een eventuele ondervloer. In sommige gevallen kun je de Alpha PVC click collectie direct over de bestaande vloer leggen. Er is dan dus geen ondervloer nodig. Wij van LaminaatenParket.nl adviseren je hier graag over.

 

Laat ons je klik PVC vloer installeren!

Laat je het leggen van de vloer toch liever over aan een expert? Die al honderden vloeren heeft geplaatst en zijn best doet om jouw vloer zo snel mogelijk te plaatsen? Dan ben je bij LaminaatenParket.nl ook aan het goede adres. Wil je hierover meer informatie? Dan kun je even een kijkje nemen op onze website onder het kopje legservices.