100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Ambient Glue Plus CL33

Ambient Glue Plus, een collectie uit de luxe vinyl vloeren van Quickstep, is een zeer stevige luxe vinyl vloer die, in tegenstelling tot de Ambient Click en Ambient Click Plus, verlijmd moet worden. Deze tegels hebben een prachtig realistisch steenmotief beschikbaar in vier prachtige kleuren van zwart naar wit. 

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Ambient Glue Plus Quick Step PVC vloeren bij LaminaatenParket.nl 

Door de verlijming van de tegels is de vinyl vloer extra duurzaam. Een gelijmde luxe vinyl vloer is vooral zeer voordelig in drukke omgevingen die zwaarder belast worden of veel op gelopen wordt. 

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een legservice, waarbij onze gespecialiseerde leggers uw vloer helemaal strak en snel voor u leggen. Wilt u meer weten over onze legservice? Neem dan gauw contact met ons op via LaminaatenParket.nl, bel naar een van onze filialen of kom langs. Wij helpen u ook graag verder met andere vragen.  

De Ambient Glue Plus heeft een slijtlaag van 0,55 mm. De Ambient Glue Plus is ook beschikbaar in een klik versie. Deze hoeft dus niet verlijmd te worden, omdat deze beschikt over een uniek gepatenteerd kliksysteem Uniclic Mutlifit. De klik versie kunt u vinden onder de naam Ambient Click Plus. De Ambient Click Plus heeft, net als de Glue Plus een slijtlaag van 0,55 mm. Deze is ook beschikbaar in een slijtlaag van 0,33 onder de naam Ambient Click. 

Ambient Glue Plus kenmerken 

De Ambient Glue Plus vinyl vloeren hebben zeer veel positieve eigenschappen die ervoor zorgen dat u optimaal uw vloer kunt benutten en altijd op uw vloer kunt rekenen. De Ambient Glue beschikt over de volgende kenmerken en voordelen: 

- Geschikt voor vloerverwarming
- De Ambient Glue Plus vinyl vloer is waterbestendig 
- Beschikt over een Scratch guard technologie wat krassen voorkomt. De Ambient Glue Plus luxe vinyl vloer is dus ook uitermate geschikt als u huisdieren heeft 
Stain guard technologie zorgt ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk schoon te houden is en vlekken en ander vuil niet in de vloer trekt  
- Zeer geschikt voor drukke ruimtes en ruimtes waar veel gelopen wordt  

Ambient Glue Plus bij Laminaat en Parket 

Bij Laminaat en Parket hebben wij en zeer groot aanbod aan luxe vinyl vloeren. Bezoek onze website LaminaatenParket.nl om het aanbod te bekijken. Ook kunt u langskomen in een van onze filialen om het aanbod luxe vinyl vloeren in het echt te komen bekijken. Natuurlijk hebben wij de prachtige collectie Ambient Click Plus ook beschikbaar. 

Ambient Glue Plus specificaties 

De tegels van de Ambient Glue Plus zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren van wit naar zwart. De tegels hebben de volgende afmetingen: 

Lengte: 130,5 cm 
Breedte: 32,7 cm 
Dikte: 0,25 cm 

De Ambient Glue Plus heeft een slijtlaag van 0,55 mm 

Overige informatie over Ambient Glue Plus en de andere luxe vinyl vloeren van Quickstep: 
Luxe vinyl vloeren van Quickstep bestaan uit 5 lagen die samen zorgen voor de juiste balans en stevigheid in de vinyl vloer. De lagen zijn als volgt: 

1. Hoogperformante bovenlaag. 
Deze bovenlaag is een beschermlaag van de onderliggende lagen en is zeer stevig. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren beschermd zijn tegen vuil en krassen. Ook zorgt deze laag ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden is. 

2. Decoratieve vinyllaag 
Deze laag geeft het karakteristieke uiterlijk van de vloer. De laag is een hoogwaardige print die de kleur en uitstraling geeft aan de vinyl vloer.

3. Sterke stootvaste vinyllaag 
De derde laag kunt u zien als de kern. Deze kernlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren waterbestendig zijn en biedt stevigheid aan de vloer. Ook zorgt deze zeer sterke laag ervoor dat de vloer bestand is tegen stoten en dat de vloer duurzaam en comfortabel is. 

4. Extra stabiliserende laag
De extra stabiliserende laag zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit. Net als de stootvaste vinyllaag bestaat deze laag uit stevig vinyl en bevat een grote dichtheid aan glasvezels. Deze glasvezels zorgen er voornamelijk voor dat de vorm van de vloer vast en stabiel blijft. 

5. Ruglaag
De onderste laag is een effectieve ruglaag van vinyl. Deze laag is vochtbestendig en garandeert dat de vloerpanelen goed gebalanceerd zijn en niet niet vervormen of kromtrekken tijdens gebruik van de vloer. 

Al deze lagen samen vormen de perfecte luxe vinyl vloer die gegarandeerd een leven lang mee gaat.