100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Balance Glue Plus CL33

Op zoek naar een prachtige vloer met een fraaie houten uitstraling, maar wilt u een zo'n gemakkelijk mogelijk onderhoud? Dan bent u bij Laminaat en Parket aan het juiste adres. Bij Laminaat en Parket hebben wij de prachtige Balance Glue Plus collectie van Quickstep. 

De Balance Glue Plus collectie is een collectie met zeer luxe vinylplanken. De planken hebben een zeer realistisch motief en geven visueel het gevoel dat u een echte houten vloer heeft. Maar u zult alle gemakken en voordelen van een luxe vinyl vloer ervaren.

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Balance Glue Plus Quick Step PVC vloeren bij LaminaatenParket.nl

De Balance Glue Plus luxe vinyl vloer is, in tegenstelling tot de Click versies, een vloer die vastgelijmd dient te worden. Door het vastlijmen van uw luxe vinyl vloer zal de vloer nog stabieler zijn en dat maakt de Balance Glue Plus een zeer geschikte vloer voor ruimtes waarbij de vloer veel belast wordt. 

Zo is een verlijmde vloer zeer goed te gebruiken voor commercieel ruimtes zoals winkels of in de horeca. Ook is de Balance Glue Plus ideaal voor in uw badkamer of keuken, vanwege de waterbestendigheid. Zo heeft u in elke ruimte een prachtige luxe vinyl vloer. 

Bezoek onze website LaminaatenParket.nl als u benieuwd bent naar het aanbod van deze collectie of als u gebruik wilt maken van onze legservice. Ook kunt u altijd langskomen in een van onze filialen.

Kenmerken Balance Glue Plus 

De Balance Glue Plus luxe vinyl vloeren beschikken over de volgende kenmerken: 

- Zeer stevig, geschikt voor projecten, commerciële ruimtes en veelbezochte ruimtes
- De planken zijn waterbestendig 
Scratch Guard technologie. Dit zorgt ervoor dat de vloer zeer goed bescherm is tegen krassen en beschadigingen. Ideaal ook als u huisdieren heeft. 
Stain guard technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de vinyl vloer zeer goed beschermd is tegen vlekken en ander vuil. Het vuil trekt niet in de vloer en is zeer gemakkelijk schoon te maken.

De Balance Glue Plus vinyl vloeren zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Van cottage donkerbruin, naar prachtige vintage kastanje. De planken hebben een zeer realistische houttekening en dit zorgt ervoor dat ze visueel bijna niet te onderscheiden zijn met een echte houten vloer. De kleuren zijn beschikbaar in licht en donker, maar u kunt ook kiezen voor een koele of warme ondertoon van de planken. Zo is er echt altijd een juiste vinyl vloer te vinden voor uw interieur en wensen. Bent u benieuwd naar het aanbod? Bekijk de collectie online of in een van onze showrooms.

Balance Glue Plus bij Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket hebben wij een zeer groot aanbod vinyl en PVC vloeren, onder andere de Balance Click Plus collectie. Ook kunt u bij Laminaat en Parket altijd terecht met al uw vragen over verschillende soorten vloeren en hebben wij een eigen legservice, waarbij legexperts de vloer voor u komen leggen. 

Naast vinyl vloeren van Quickstep kunt u bij ons ook terecht voor Quickstep houten vloeren (parketvloeren), laminaatvloeren en andere benodigdheden en accessoires. Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een zeer groot aanbod aan laminaat- en parketvloeren van andere, verschillende merken. Als u benieuwd bent naar onze producten en diensten kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat op LaminaatenParket.nl of telefonisch. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze filialen waar onze medewerkers u graag verder helpen. 

Balance Glue Plus specificaties

De afmetingen van de luxe vinyl planken zijn: 

Lengte: 125,6 cm
Breedte: 19,4 cm 
Dikte: 0,25 mm 

Slijtlaag: 0,55 mm 

Overige informatie over Balance Glue Plus en de andere luxe vinyl vloeren van Quickstep Luxe vinyl vloeren van Quickstep bestaan uit 5 lagen die samen zorgen voor de juiste balans en stevigheid in de vinyl vloer. De lagen zijn als volgt: 

1. Hoogperformante bovenlaag. 
Deze bovenlaag is een beschermlaag van de onderliggende lagen en is zeer stevig. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren beschermd zijn tegen vuil en krassen. Ook zorgt deze laag ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden is. 

2. Decoratieve vinyllaag 
Deze laag geeft het karakteristieke uiterlijk van de vloer. De laag is een hoogwaardige print die de kleur en uitstraling geeft aan de vinyl vloer.

3. Sterke stootvaste vinyllaag 
De derde laag kunt u zien als de kern. Deze kernlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren waterbestendig zijn en biedt stevigheid aan de vloer. Ook zorgt deze zeer sterke laag ervoor dat de vloer bestand is tegen stoten en dat de vloer duurzaam en comfortabel is. 

4. Extra stabiliserende laag
De extra stabiliserende laag zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit. Net als de stootvaste vinyllaag bestaat deze laag uit stevig vinyl en bevat een grote dichtheid aan glasvezels. Deze glasvezels zorgen er voornamelijk voor dat de vorm van de vloer vast en stabiel blijft. 

5. Ruglaag
De onderste laag is een effectieve ruglaag van vinyl. Deze laag is vochtbestendig en garandeert dat de vloerpanelen goed gebalanceerd zijn en niet niet vervormen of kromtrekken tijdens gebruik van de vloer. 

Al deze lagen samen vormen de perfecte luxe vinyl vloer die gegarandeerd een leven lang mee gaat.