Pulse Click Plus CL33

Pulse Click Plus CL33 - Quickstep
Sorteer op:

Pulse Click Plus

De Pulse Click Plus vinylplanken zijn prachtige planken met extra lengte en extra breedte. Deze vinylplanken van Pulse Click Plus hebben een zeer realistische en authentieke uitstraling.

Vinyl is een zeer geliefd materiaal om vloeren van te maken, omdat dit een erg stevig materiaal is wat lang mooi blijft en zeer gemakkelijk te onderhouden is. 

 

Algemeen

Quickstep maakt zeer mooie, natuurgetrouwe vinylplanken. De vinyl vloeren moeten er zo realistisch mogelijk uit zien en het gevoel geven dat u een prachtige houten vloer heeft. Dat hier zeer veel aandacht aan besteedt wordt, kun je goed terug zien in de Pulse Click collectie. Deze collectie is beschikbaar in 20 verschillende unieke kleuren. Zo is er voor elk interieur een passende prachtige vinyl vloer. 

Bij Laminaat en Parket vind u een zeer groot scala aan Quickstep vloeren, zo ook de fraaie Pulse Click collectie. Bent u benieuwd welke Pulse Click vinyl Plus vloer het beste bij uw interieur past? Bekijk dan snel het aanbod op LaminaatenParket.nl of kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van uw perfecte vloer. 

De slijtlaag van de Pulse Click Plus 0,55 mm is dikker dan de slijtlaag van de gewone Pulse Click 0,33 mm. Dit maakt de Pulse Click Plus nóg geschikter voor ruimtes die zeer veel gebruikt worden of waar veel gelopen wordt. 

Kenmerken Pulse Click Plus

- Uniclic Multifit kliksysteem
- De planken zijn waterbestendig 
Scratch Guard technologie. Dit zorgt ervoor dat de vloer zeer goed bescherm is tegen krassen en beschadigingen. Ideaal ook als u huisdieren heeft. 
Stain guard technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de vinyl vloer zeer goed beschermd is tegen vlekken en ander vuil. Het vuil trekt niet in de vloer en is zeer gemakkelijk schoon te maken.

De Pulse Click Plus is beschikbaar in 20 prachtige kleuren met variatie van donker naar licht. De Pulse Click Plus is beschikbaar in warme kleuren en koele kleuren met verschillende ondertonen. Voor elk type interieur en design is er een geschikte kleur Pulse Click Plus. 

Vinyl vloeren van Quickstep vereisen weinig tot geen onderhoud en zijn zeer gemakkelijk schoon te houden. Dit komt doordat de lagen zeer gebalanceerd zijn en alle lagen zo zijn eigen positieven eigenschappen hebben. Nu kunt u dus een prachtige vloer verkrijgen met veel voordelen. 

Pulse Click Plus specificaties

De afmetingen van de luxe vinyl planken zijn: 

Lengte: 151 cm
Breedte: 21 cm 
Dikte: 0,45 mm 

Slijtlaag: 0,55 mm

Overige informatie over Pulse Click Plus en de andere luxe vinyl vloeren van Quickstep Luxe vinyl vloeren van Quickstep bestaan uit 5 lagen die samen zorgen voor de juiste balans en stevigheid in de vinyl vloer. De lagen zijn als volgt: 

1. Hoogperformante bovenlaag. 
Deze bovenlaag is een beschermlaag van de onderliggende lagen en is zeer stevig. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren beschermd zijn tegen vuil en krassen. Ook zorgt deze laag ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden is. 

2. Decoratieve vinyllaag 
Deze laag geeft het karakteristieke uiterlijk van de vloer. De laag is een hoogwaardige print die de kleur en uitstraling geeft aan de vinyl vloer.

3. Sterke stootvaste vinyllaag 
De derde laag kunt u zien als de kern. Deze kernlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren waterbestendig zijn en biedt stevigheid aan de vloer. Ook zorgt deze zeer sterke laag ervoor dat de vloer bestand is tegen stoten en dat de vloer duurzaam en comfortabel is. 

4. Extra stabiliserende laag
De extra stabiliserende laag zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit. Net als de stootvaste vinyllaag bestaat deze laag uit stevig vinyl en bevat een grote dichtheid aan glasvezels. Deze glasvezels zorgen er voornamelijk voor dat de vorm van de vloer vast en stabiel blijft. 

5. Ruglaag
De onderste laag is een effectieve ruglaag van vinyl. Deze laag is vochtbestendig en garandeert dat de vloerpanelen goed gebalanceerd zijn en niet niet vervormen of kromtrekken tijdens gebruik van de vloer. 

Al deze lagen samen vormen de perfecte luxe vinyl vloer die gegarandeerd een leven lang mee gaat. 

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.