100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

iD Inspiration 55 XXL Tegels

De Tarkett iD Inspiration 55 XXL Tegels past perfect bij een minimalistische interieurs. Kleine krassen en scheurtjes in het dessin zorgen ervoor dat deze vloer zeer natuurlijk oogt. 

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Tarkett PVC vloeren iD Inspiration 55 XXL Tegels bij LaminaatenParket.nl

Natuurlijke elegantie en duurzaamheid komen samen in de Tarkett ID Inspiration 55 XXL tegels. Deze vloeroplossing biedt niet alleen een esthetische meerwaarde aan elk interieur, maar overtuigt ook met zijn indrukwekkende prestaties en milieuvriendelijke eigenschappen. Dit is een tegel voor de lange termijn. 

De Tarkett ID Inspiration 55 XXL tegels zijn ontworpen om aan de eisen van zowel residentiële als commerciële ruimtes te voldoen. Met een brede selectie van realistische hout- en steenlooks, bieden deze tegels een veelzijdige keuze voor interieurdesign. Of je nu de warmte van houtnerven of de robuuste uitstraling van steen verkiest, je vindt altijd een stijl die bij jouw visie past.

Wat deze vloeroplossing echt onderscheidt, is de duurzaamheid en onderhoudsgemak. De Tarkett ID Inspiration 55 XXL tegels zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken, wat zowel tijd als geld bespaart.

Daarnaast draagt Tarkett actief bij aan een groenere toekomst. De ID Inspiration 55 XXL tegels zijn vervaardigd met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze bevatten gerecycleerde materialen en zijn volledig recyclebaar, waardoor ze bijdragen aan een circulaire economie en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

In een wereld waar design en duurzaamheid hand in hand moeten gaan, bieden de Tarkett ID Inspiration 55 XXL tegels een optimale keuze. Met hun verbluffende esthetiek, robuuste prestaties en milieuvriendelijke focus, dragen ze bij aan het creëren van een interieur dat niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst inspireert. Ontdek de tijdloze schoonheid en functionaliteit van Tarkett's ID Inspiration 55 XXL tegels en geef jouw ruimte een nieuw leven.