Therdex

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Therdex 

Therdex is een echte PVC specialist. Het merk heeft zeer veel ervaring en kennis van PVC vloeren en hoe zij deze zo goed mogelijk op echt houten kunnen laten lijken. PVC is heeft nog nooit zo'n authentiek houtgevoel gegeven.

Bij Laminaatenparket.nl hebben wij het prachtige aanbod PVC vloeren van Therdex. Benieuwd naar meer informatie over deze vloeren? Lees hieronder verder en wie weet heeft u binnenkort wel een prachtige nieuwe Therdex PVC vloer. 

Het aanbod van Therdex bij Laminaat en Parket vind u op de website en in onze showrooms. Bent u benieuwd naar deze prachtige collecties? Bezoek dan een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Haarlem of Utrecht of bekijk het aanbod online op www.LaminaatenParket.nl

Wat is het doel van Therdex 

Als het om PVC vloeren gaat is Therdex een echte kenner en specialist. De PVC vloeren van Therdex zijn zo ontwikkelt dat ze u het echte authentieke hout gevoel geven. Met een klein beetje verbeelding kunt u het hout ruiken en voelen, zo realistisch zijn de PVC vloeren van Therdex. De prachtige PVC vloeren van Therdex mogen er dan wel uitzien als hout, maar hebben alle gemakken en voordelen die een PVC vloer te bieden heeft. 

Therdex wilt de beste PVC vloeren aanbieden, omdat dit de meest bepalende factor is in uw interieur. Dit doen ze niet alleen door prachtige designs aan te bieden, maar ook door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en het milieu een zeer hoge prioriteit te geven. 

Het doel van Therdex is dan ook simpel: De mooiste en meest duurzame PVC vloeren aanbieden aan haar klanten, waarbij er rekening wordt gehouden met alle soorten verschillende wensen en het welzijn van ons milieu. 

Het gevoel van een echte houten vloer

PVC is een heel fijn materiaal met veel voordelen. Natuurlijk is PVC geen hout, maar kan wel veel lijken op houten vloeren. Met de prachtige ontwerpen en innovatieve technologieen is Therdex er in geslaagd om prachtige PVC vloeren te ontwerpen die u het gevoel geven van een echte houten vloer. De natuur is echt voelbaar in de PVC stroken en de term registered embossed is een vaak gebruikt begrip binnen het bedrijf. Hiermee wordt de zeer verfijnde techniek bedoeld waarmee de voelbare houtstructuren in het PVC ontwikkelt zijn. 

Hoelang gaat een Therdex PVC vloer mee 

Therdex PVC vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit. De vloeren zijn zo goed ontwikkelt dat de vloeren tot wel 15 jaar meegaan bij 'normaal' gebruik.

Waarom kiezen voor een Therdex PVC vloer

Therdex PVC vloeren brengen veel voordelen met zich mee.
Zo zijn Therdex PVC vloeren: 

1. zeer natuurgetrouwe houtbenadering
2. bio weekmakers (ftlaatvrij)
3. onderhoudsarm
4. lange levensduur
5. toepasbaar in vochtige ruimte
6. geschikt voor vloerverwarming
7. geen streepvorming
8. aangename loop-geluidsdemping
9. harde, matte PU-beschermingslaag
10. maar liefst 15 jaar garantie

Wat zijn PVC vloeren 

PVC is een heel fijn materiaal wat veel voordelen met zich mee brengt. Een belangrijk onderdeel is de veelzijdigheid en het gemak. PVC vloeren kunnen nagenoeg in elke ruimte gebruikt worden, zijn vaak watervast en hebben een lange levensduur. Maar ook in PVC zitten verschillen. Tegenwoordig zijn er veel nieuwe technieken waarmee PVC stroken zo ontworpen kunnen worden, dat het bijna op echt hout lijkt. Hierdoor heeft u eigenlijk alle gemakken van PVC, maar heeft u toch een zeer brede keuze uit kleuren en ontwerpen en kunt u ook een zeer luxe uitstraling geven aan uw interieur met PVC. 

PVC vloeren hebben een lange levensduur en veel positieve eigenschappen. Dankzij huidige technieken zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De vloeren van ‘polyvinyl chloride’ zijn ideaal voor ruimten die intensief gebruikt worden. Het ijzersterke kunststof is zeer stabiel, sterk, geluiddempend, vochtbestendig en eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Er zijn veel verschillende soorten PVC vloersystemen. Wanneer u een PVC vloer wilt kopen en laten leggen, kunt u altijd langskomen voor gratis advies, in één van de showrooms in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Alkmaar. De medewerkers van Laminaat en Parket helpen u graag op weg.

Therdex PVC bij LaminaatenParket.nl 

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook zeer groot aanbod aan PVC vloeren van verschillende merken en met verschillende prijzen. Bent u benieuwd naar ons aanbod in PVC en/of luxury vinyl? Neem dan snel een kijkje op onze website LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, of Utrecht. 

Ook hebben wij een legservice bij LaminaatenParket.nl waarbij onze specialisten uw nieuwe vloer komen leggen voor u. Handig! Scheelt u weer werk en bent u er zeker van dat uw vloer perfect ligt!