Onderhoud en schoonmaak

Iedere vloer waarop geleefd wordt, krijgt te maken met slijtage en vuil. Met het juiste onderhoud en goede schoonmaak gaat een vloer gelukkig levenslang mee. Het is met andere woorden dus noodzakelijk om uw vloer eens in de zoveel tijd te bewerken met wax, olie of lak. Wat u precies nodig heeft, is afhankelijk van de afwerking van de toplaag. Speciaal voor u heeft Laminaat & Parket alle producten voor onderhoud & schoonmaak op deze pagina verzameld. 

Verschillende onderhoudsproducten

Wanneer u eenmaal de vloer van uw dromen heeft gevonden, dan doet u er vanzelfsprekend alles aan om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk prachtig blijft. Dat houdt in dat u de vloer regelmatig schoonmaakt op de juiste wijze. Daar komt periodiek onderhoud uiteraard bij. Afhankelijk van uw type vloer, afwerking en eventuele bewerking kan het wisselen wat het onderhoud specifiek inhoudt. Zo hoort u een geoliede vloer schoon te maken met onderhoudszeep en moet u een gewaxte vloer behandelen met hardwax-olie. Uiteraard heeft Laminaat & Parket ook de nodige onderhoudsmiddelen op voorraad. Hieronder vindt u ons volledige aanbod onderhoud & schoonmaak. Met deze spullen wordt het aanzienlijk makkelijker om uw houten vloer, laminaat vloer of PVC vloer te onderhouden!

Wanneer het tijd is om uw vloer eens grondig schoon te maken of de jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven, dan moet u wel weten wat u nodig heeft. Ga daarom eerst na wat voor afwerking uw vloer mogelijk heeft. Vervolgens kunt u bovenaan de pagina aan de linkerkant alle producten eenvoudig filteren op specifieke eigenschappen. Zo is het aan te raden om op “type” te filteren. Naast type kunt u ook gaan voor een specifiek “merk”. Al met al heeft Laminaat & Parket veel verschillende soorten onderhoudsproducten voor het afwerken en onderhouden van uw vloer. Bent u benieuwd naar de specifieke merken? Hieronder vindt u toelichting van de drie meest gekochte merken. 

Osmo

Het Duitse merk Osmo staat al jarenlang bekend om de uitstekende kwaliteit van hun producten. Staat u op het punt om uw houten vloer schoon te maken? Zoekt u producten om de vloer af te werken, te onderhouden of te herstellen? Met de producten van Osmo haalt u gemakkelijk alles in huis wat u hiervoor nodig heeft. 

Royl

Een ander populair merk is Royl. Voor het behoud van een warme en natuurlijk uitstraling van uw vloer biedt dit merk namelijk een hoogwaardig en professioneel assortiment. De onderhoudsproducten zorgen bijvoorbeeld voor een blijvende en mooie bescherming. Daar komt nog eens bij dat Royl gebruik maakt van herwinbare ingrediënten die geproduceerd zijn door de natuur. Ideaal als u op ‘groene manier’ uw houten vloer wilt schoonmaken!

Woca

Het derde en laatste merk dat we even willen uitlichten is Woca. Het assortiment van dit Deense merk bestaat namelijk uit producten voor zowel de professionele als de particuliere markt. Bovendien staan de Woca onderhoudsproducten bekend om de hoge kwaliteit en het perfecte behoud van de natuurlijke houtuitstraling. Hierdoor wordt het bijna leuk om van tijd tot tijd uw houten vloeren schoon te maken. 

Meer informatie onderhoud & schoonmaak?

Gewapend met deze toelichting kunt u inmiddels goed aan de slag met het onderhoud of schoonmaak van uw vloer. Zit u desondanks nog steeds met vragen? Wilt u graag advies over laminaat vloer schoonmaken, PVC vloeren schoonmaken of houten vloeren schoonmaken? Laminaat & Parket schiet u maar al te graag te hulp! Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Verder bent u ook van harte welkom om langs te komen in een van onze filialen. Laminaat & Parket is gevestigd in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.