Arte

Arte - Quick step
Sorteer op:

De collectie Quick Step Arte bestaat uit zeven verschillende decors. Dit is absoluut een van de meest onderscheidende series van Quick Step. De uitvoering Marmer Carrara heeft het uiterlijk van marmer. U zult zich verbazen over de realistisch uitstraling van dit laminaat. Met Marmer Carrara haalt u een exclusieve en klassieke sfeer in huis. Bent u op zoek naar een stoerdere look? Dan zijn de uitvoeringen Beton Gepolijst Natuur en Beton Gepolijst Donker zeker de oriëntatie waard. Dit zijn twee betonnen decors die bijna niet te onderscheiden zijn van echt beton. Tegelijkertijd heeft u geen last van een echte stenen vloer die koud aanvoelt. Twee wel hele bijzondere varianten binnen de Quick Step Arte laminaat collectie zijn Lederen Tegel Licht en Lederen Tegel Donker. Twee unieke decors die echt voor degenen zijn die het net even anders willen. Blijft u toch liever bij een gebruikelijke houtuitstraling? Bekijk dan eens de Versailles Licht en Versailles Wit Geolied. Deze decors zijn geïnspireerd op het Versailles patroon dat vroeger alleen bestemd was voor kastelen en grote herenhuizen.  

Goedkope Quick Step Arte vloeren

Tegelformaat

Opvallend aan de serie Quick Step Arte is het formaat. Deze is namelijk vierkant: 62.4 cm bij 62.4 cm. De tegels hebben een v-groef aan alle zijden, oftewel een 4V groef. Hierdoor wordt het tegeleffect bij een betonnen of marmeren uitstraling nog eens versterkt. De robuuste dikte van maar liefst 9.5 mm kan aardig wat hebben. Quickstep Arte behoort tot gebruiksklasse 32/AC4, wat betekent dat het opgewassen is tegen intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. De vloer is bijvoorbeeld ook geschikt voor een winkelruimte.

Uniclic systeem

Quick Step Arte wordt eenvoudig en makkelijk geïnstalleerd met behulp van het innovatieve Uniclic systeem. Een stevige constructie die uw vloer ook een goede bescherming tegen vocht garandeert. Dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Laat u de vloer liever installeren door een specialist? Neem dan contact met ons op voor de LaminaatenParket.nl legservice, makkelijk en voordelig. 

Showroom Quick Step Arte

Bezoekt u in plaats van een webshop liever een fysieke showroom? Onze showrooms zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier bent u altijd van harte welkom. Bij LaminaatenParket.nl kunt u het meest uitgebreide assortiment van de Quick Step Arte serie bewonderen. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies en meer informatie over bijvoorbeeld ondervloeren en vloerverwarming. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.