100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Vitality

Vitality is een zeer bekend merk op de laminaatmarkt. De producten kenmerken zich door perfecte kwaliteit en sfeervolle dessins. Een Vitality laminaat vloer geeft u de uitstraling, het gevoel en zelfs het geluid van een massieve parketvloer.

Dankzij het innovatieve en eenvoudige kliksysteem zijn Balterio Vitality laminaat vloeren makkelijk zelf te leggen. Wanneer de planken eenmaal in elkaar geklikt zijn bent u verzekerd van een robuuste vloer die goed tegen een stootje kan. 

Goedkope Vitality laminaat vloeren

Balterio, het moedermerk van Vitality, staat met name bekend om het grote aanbod in de meest uiteenlopende designs. De innoverende productietechnieken zorgen voor de meest opvallende en natuurgetrouwe vloeren. Balterio Vitality is gevestigd in België en levert over de hele wereld. Het laminaatbedrijf is echt van deze tijd; continu bezig met productontwikkeling en op de hoogte van de laatste trends. Het merk weet als geen ander goed in te spelen op de markt. Wanneer u een Balterio Vitality laminaat vloer aanschaft weet u dat u het laatste heeft op het gebied van kwaliteit en design. Omdat Laminaat en Parket een grote voorraad houdt, profiteert u van de laagste prijs op de markt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht