Twist Floors

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Twist Floors is een jong en modern merk. De decors hebben prachtige houtstructuren en verfrissende tegelmotieven. Het uitgebreide assortiment heeft voor ieder wat wils. U vindt hoe dan ook een Twist Floor laminaat vloer waar u zich comfortabel bij voelt. Van hoogglans tot mat, van elegant smal tot extra breed, van een rauw houtmotief tot een marmerstructuur, de mogelijkheden zijn eindeloos met Twist Floors.

Goedkope Twist Floors laminaat vloeren

Twist Floors laminaat vloeren zijn nog niet zo lang op de markt. Al heeft het merk nog geen grote naam opgebouwd, de eerste collecties beloven veel goeds voor de toekomst. Naast laminaat levert Twist Floors ook pvc vloeren, plinten en ondervloeren. Bij Laminaat en Parket profiteert u altijd van de laagste prijs op de markt. U bent van harte welkom in één van de filialen om Twist Floors laminaat vloeren te bekijken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Almere en Utrecht