100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Dit zijn de favoriete vloeren van De Huismuts!

24 april, 2023 · In de media


Wie kent haar niet? Interieur influencer Rachel van Sas, beter bekend als De Huismuts. Deze auteur, ondernemer en moeder van twee is online niet meer weg te denken. 
LaminaatenParket.nl is trots op de samenwerkingen die wij hebben, en geven hier weg wat de favoriete vloeren van De Huismuts zijn…

De Huismuts interieur

Gevoel voor interieur, dat heeft Rachel wel. Ze is namelijk te zien bij Bouw je droom: Het Wylde Pad met haar man Willem en huisvriend Martijn Manschot. Wij bij LaminaatenParket.nl hebben in samenwerking met COREtec Nederland de vloeren voor dit prachtige vakantiehuis gelegd. Hoe dit er aan toe ging, bekijk je hier op onze Instagram.

De vloer die wij in de vakantiehuisjes van het Wylde Pad gelegd hebben is de Coretec HURON 50 LVR 125. Een uitstekende keuze van De Huismuts! Deze vloer is namelijk nauwelijks van echt te onderscheiden dankzij de zeer natuurlijke uitstraling. De vloer ligt in de vakantiehuisjes en in de huiskamer van het Wylde Pad.


De Huismuts vloer

En het bleef niet alleen bij het Wylde Pad, ook in haar woning hebben wij De Huismuts voorzien van een prachtige vloeren! De vloer die Rachel in de woonkamer en keuken heeft heeft is een prachtig behandelde Hongaarse punt vloer van echt hout.

Neem hieronder een kijkje in het huis van De Huismuts.

Slaapkamer van de Huismuts 

Boven heeft Rachel gekozen voor een laminaat vloer, deze vloer beschikt over een prachtig design. Tevens kan een laminaat vloer tegen een stootje! ideaal voor kinderkamers of ruimtes die intensief gebruikt worden. De Hongaarse laminaat vloer is afkomstig uit de Masterpiece serie.

Advies

Wil jij ook zo’n mooie vloer of ben je benieuwd naar wat wij voor jouw huis kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten denken graag met je mee om samen tot een zo prachtig mogelijk resultaat te komen!

Wil jij ook zo'n mooie vloer als de Huismuts?
Bekijk onze Hongaarse punt vloeren!

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging