100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Het mooiste Hongaarse punt laminaat van dit moment!

24 april, 2023 · Laminaat vloeren
Visgraat vloeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Maar ook de Hongaarse puntvloeren worden steeds populairder. Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren, zo heb je bijvoorbeeld houten vloeren en laminaat- en PVC vloeren in een Hongaarse punt. Al met al is de Hongaarse punt populairder dan ooit, maar is nog niet iedereen bekend met deze trend. Daarom zetten we alle tips en tops even op een rijtje en leggen je uit wat een Hongaarse punt vloer nou eigenlijk is en geven je inspiratie over hoe deze vloer er in jouw interieur uit zou kunnen zien. 

Wat is Hongaarse Punt Laminaat precies

Een Hongaarse punt is een vloer met een speciaal legmotief. Sommige mensen verwarren deze vloer ook wel met een visgraat vloer, maar ze verschillen wel degelijk van elkaar. Het legmotief is namelijk anders. Bij een visgraat worden de planken onder een hoek van 90 graden gelegd, wat zorgt voor een klassieke en stijlvolle look. Bij een Hongaarse Punt vloer worden de planken onder een hoek van 60 graden gelegd. Op die manier ontstaat er een rechte lijn die zorgt voor een wat strakkere look en meer rust in het interieur.

Hongaarse Punt Laminaat in verschillende kleuren

Hongaarse punt vloeren zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en afwerkingen. Als je rust wil creëren in je interieur, dan is het verstandig te kiezen voor stroken zonder knoesten in een neutrale kleur. Wil je juist een speelse en ruige look creëren? Heb je vrij neutrale meubelen en mag je vloer best een beetje opvallen? Dan kun je kiezen voor stroken met een opvallend kleurverschil, met of zonder knoesten, zo wordt je vloer de echte eye-catcher in je interieur!

Authentieke basis met moderne elementen

Veel mensen denken dat een moderne uitstraling niet gecombineerd kan worden met een klassieke uitstraling. Dit grijze interieur bewijst het tegendeel, de bank en lampen zijn modern, de wand daarentegen is weer heel klassiek en de vloer geeft een luxe imago aan het geheel. Een Hongaarse Punt vloer is dus voor zowel modern als klassiek een goede keus!

Robuuste vloer met Scandinavische inrichting

Een robuuste vloer is misschien niet voor iedereen weggelegd maar is zeker wel een eye-catcher in je interieur. En in combinatie met de juiste meubelen kan de vloer zowel een zakelijke als huiselijke sfeer geven aan je interieur. Wel is aan te raden een robuuste vloer te combineren met rustige meubelen, zo behoud je namelijk toch nog de relaxte sfeer.

Warme vloer met een licht interieur

Voor mensen die houden van de landelijke sfeer, met lichte en donkere elementen, is dit zeker een goede optie. De meubelen zijn licht en zorgen voor veel rust in het interieur. De vloer zorgt weer voor een warme uitstraling. Al met al weer een hele goede manier om de Hongaarse Punt in jouw interieur te laten terugkomen.

De voordelen van Hongaarse Punt laminaat op een rijtje

Een Hongaarse Punt laminaat vloer past in ieder interieur, dus of je nu zoekt naar de klassieke, moderne of robuuste look voor jouw interieur: alles is mogelijk. Het zijn laminaatvloeren, dit brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een laminaatvloer makkelijker in onderhoud dan bijvoorbeeld een houten vloer, een keer in de zoveel tijd een vochtige doek erover en je bent klaar. Hiernaast is een laminaatvloer slijtvast, goedkoper, makkelijker te leggen en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming. Ook krijg je maar liefst 100 jaar garantie op je Hongaarse Punt laminaatvloer (levenslang dus). Geen wonder dus dat deze prachtige vloeren steeds populairder worden!

Hongaarse punt laminaat                Bekijk ons aanbod! 

Advies en de beste prijs!

Wil je alle Hongaarse Punt laminaat in het echt bewonderen en verzekerd zijn van de scherpste prijs? Bezoek dan een van onze vestigingen, hier geven onze specialisten graag vrijblijvend advies!

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging