Wij zijn momenteel gesloten.
Interieur kleuren 2020 combineren met een nieuwe vloer!

Interieur kleuren 2020 combineren met een nieuwe vloer!

25 Februari 2020 • Hoofdcategorie

We kunnen tegenwoordig niet meer om het feit heen dat een kleur aan de muur de woning gewoon meer sfeer geeft! Hoe vindt je de perfecte vloer en welke trends gaan we dit jaar zien? Wij geven je een gezonde berg inspiratie en advies! 

 

Dag zwart, wit grijs hallo bruin!

We verwelkomen dit jaar kleuren zoals spiced honey, cheeky chestnut en de prachtige kleur autumn Gold. 

Waar we voorheen meteen kozen voor wit en grijs zijn dit jaar de rijke en warme tinten aan de beurt. Welke kleur en bij jouw woning past is natuurlijk vooral een kwestie van smaak, wel vinden wij het leuk om de opties en mogelijkheden in combinatie met een toffe vloer te laten zien. Misschien zit er wel iets tussen waar je nog helemaal niet over nagedacht had!

 boodboard bruin2

Het combineren van bruine tinten met een bruine vloer is juist sfeervol en warm!

 

Kleuren van het jaar 2020

De kleuren van 2020 zijn veel bruin, rood tinten en de pastel kleuren blijven nog steeds! De Kleur tranquil dawn is hier een goed voorbeeld van, deze kleur is bijna met ieder interieur en iedere kleur te stylen. Mensen maken vaak de fout dat bruintinten niet bij een bruinen of eiken vloer kunnen, wij willen graag het tegendeel bewijzen! 

Vintage en verouderd komt weer helemaal terug

Vintage look-a-like meubels zijn een van de woontrends 2020, we gaan back to the 60’s met klassieke fauteuils en dressoirs. Deze meubelen combineren met hedendaagse meubels geeft een onwijs mooi effect. Ook zien we de keuze voor een houten verouderde vloer steeds meer, een verouderde geeft een geleefd effect en zorgt voor extra sfeer en heeft de uitstraling van een echte authentieke vloer. 

VEROUDERDE VLOER

Deze vloeren gaan we in 2020 veel zien

2019 was het jaar van de visgraat vloeren, natuurlijk gaan we deze nog veel zien samen met de Hongaarse Punt maar de vloeren trend dit jaar wordt zo natuurlijk mogelijk met lange en brede planken, terug naar de basis! We zien veel mooie eiken kleuren in extreem brede of lange planken. Sfeervol, klassiek en eindeloos combineren gegarandeerd. 

 

Onze website heeft genoeg inspiratie!

Mocht je nog op zoek zijn naar het ultieme interieur, dan is ons inspiratieplatform een walhalla voor je, hier tonen we vele Hollandse interieurs! Het mooie is dat je niet alleen inspiratie te zien krijgt, wij tonen ook meteen de vloer die er bij past, win- win vindt je ook niet?

[flowbow,tag=laminaat]

 

Waarom langs gaan bij Laminaatenparket.nl

Een bezoek brengen aan een van onze vestigingen is om veel redenen een goede keuze, niet alleen beschikken onze medewerkers over alle benodigde kennis, ook kunnen ze helpen met maken van de juiste keuze. Wij geven een advies dat past bij het type woning, de gezinssamenstelling en uiteraard het budget. Bij ons vind je geen verkopers in pak en dure termen, we willen voor iedereen toegankelijk blijven met geen poespas er omheen, tevens garanderen we de laagste prijzen Nederland voor onze klanten.

 

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juni
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie
De juiste vloer kiezen voor uw woning in 5 stappen
29 Oktober 2019 • Hoofdcategorie