100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Vloer trends 2020, 5x uw droomvloer!

24 april, 2023 · Hoofdcategorie

1. Visgraat vloeren

Een populaire keuze onder onze klanten is toch wel de visgraat vloer. Of het nou een houten vloer, PVC vloer of laminaat vloer is, visgraat zien we in iedere productcategorie terug en is razend populair. Veel mensen willen een visgraat vloer, het is sfeervol, geeft een luxe uitstraling en is tegenwoordig voor ieder budget haalbaar. 

Een visgraat kan klassiek zijn maar ook heel modern, dit is te zien op deze foto, hier is een visgraat gecombineerd met stalen deuren voor een luxe en moderne uitstraling.

Ontdek ons assortiment visgraat vloeren

2. Hongaarse punt vloer 

Wat in de afgelopen jaren nog een vrij onbekende vloer was, is nu totaal veranderd. De Hongaarse punt krijgt meer naamsbekendheid en zien we steeds vaker in Nederlandse interieurs verschijnen. Een Hongaarse punt lijkt op een visgraat, maar is toch net iets anders qua patroon. Ook deze vloer is zowel als echte houten vloer te verkrijgen als in PVC of laminaat. 

Hongaarse punt vloeren zijn in vele kleuren beschikbaar, van licht, gekleurd tot donker. Een mooie donkere vloer zorgt voor een warme rijke uitstraling zoals te zien is op deze afbeelding. 

Ontdek ons assortiment Hongaarse punt vloeren


3. Betonlook vloer 

Een gietvloer of betonvloer is ook een van de laatste trends, het geeft een industriële uitstraling. Wanneer het budget of de woning het niet toelaat, is een betonlook vloer zeer geschikt. Een betonlook PVC is er in vele kleuren, soorten en maten. Veel keuze dus een echte aanrader! 

Bovenstaande vloer is bijna niet te onderscheiden van een echte betonvloer, deze vloer heeft een industriële en moderne uitstraling. Door de combinatie met hout aan de muur maakt deze ruimte toch warm. 

Ontdek ons assortiment betonlook vloeren

4. Natuurlijke materialen en duurzaamheid

We zien dat men steeds duurzamer wordt en met natuurlijke materialen wilt werken, een mooie planken houten vloer is dan ideaal. Onze houten vloeren komen uit Bosnië en staan in een beheerd bos, doordat de bomen op een rotsbodem op grote hoogte groeien krijgen ze minder water en groeien ze minder hard. Deze langzame groei zorgt voor een stabieler en mooier eiken. Verder wordt er voor iedere gekapte boom een nieuwe terug gepland en is er genoeg ruimte voor de bomen om te groeien. 

Op deze afbeelding ziet u een houten vloer, deze vloer is een mooie lichte houten visgraat gemaakt van duurzaam eiken. 

Ontdek ons assortiment houten vloeren

5. Patroonvloer 

Een vloer mag tegenwoordig de eyecatcher van een interieur zijn. Waar voorheen een urban jungle op de muur de trend was is nu een mooie opvallende vloer helemaal hip. Uiteraard zijn wij nog steeds fan van mooie behang motieven, maar de overgang naar een patroonvloer is groot! 

Deze houten patroonvloer is een echte eyecatcher in uw woning. Zowel klassiek als modern is dit echt een tijdloze en duurzame vloer! 

Ontdek ons assortiment patroon vloeren

Benieuwd naar onze gehele collectie? Bekijk het online of kom voor advies en om een echte blik te wagen op onze vloeren naar een van onze vestigingen!

Bodem prijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging