Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!

Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!

27 Maart 2020 • Hoofdcategorie

Je hebt een nieuw huis gekocht of de woonkamer is toe aan een flinke opfrisbeurt? Wij hebben een gezonde dosis inspiratie en tips verzameld zodat er een geslaagd eindresultaat ontstaat! We gaan kijken wat er goed met elkaar te combineren valt en hoe je een kleine woonkamer toch groot kunt laten lijken, lezen jullie mee?

Tips voor het inrichten van jouw woonkamer

De vloer

We beginnen met de basis; de vloer. Om te beginnen is het belangrijk om te kijken wat bij je woning en je huishouden past. Laminaat is erg kindvriendelijk, maar met vloerverwarming is een PVC vloer juist erg geschikt. En dan heb je nog een houten vloer, niets is duurzamer en authentieker als dit! Om de trend van het moment te combineren met duurzaamheid zullen we doorgaan met een mooie multiplank visgraat vloer!  

 woonkamer inrichten 01

  

Muren

Dan komt het gedeelte; de muren. Hou je van warme of juist koele tinten of gaan we voor een leuk behang met print, wil je liever donkere kleuren of lichte kleuren op de muur? Dit is geheel smaak gevoelig, wel kun je hieronder een gezonde dosis inspiratie van combinaties opdoen. Een grote ruimte kan vaak ongezellig overkomen als alle muren wit zijn. Kies daarom voor een taupe kleur en geen witte muren, hierdoor heeft de woning meteen een warme uitstraling. (TIP; maak het niet te donker wanneer en weinig lichtinval is)

 multiplank visgraat 01

  

Inrichting

Heb je een kleine of grote woonkamer? Het advies voor een kleine ruimte is vaak kleine meubels, echter hoeft dit niet! Als er een mooie grote bank staat met een mooi groot kleed kan dit best, je wilt natuurlijk wel gezellig kunnen zitten met vrienden en familie. Kies dan wel voor kleinere salontafels of tv meubels anders staat de ruimte erg vol. (TIP: denk bijvoorbeeld aan het ophangen van de tv in plaats van het plaatsen op een tv meubel) 

De woonkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, het is dé plek in huis voor gezelligheid en samenkomen. Zorg ervoor dat je daarom van te voren een plan hebt en maak gebruik van moodboard om een mooi geheel te krijgen. 

woonkamer moodboard 01

 

Houten vloeren inclusief legservice

Is de keus voor een eiken visgraat vloer gemaakt? Top keuze, wel is het leggen van een multiplanken eiken vloer vakwerk. Wij adviseren je dan ook om gebruik te maken van onze legservice, wij hebben kundig personeel dat dagelijks vele huishoudens van prachtige houten vloeren voorziet. Benieuwd wat wij als Laminaatenparket.nl je kunnen bieden? Wij nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in een van onze vestigingen, hier is volop keuze!

 

Laagste prijsgarantie

Bij ons ga je geen verkopers in pak vinden, wij blijven graag voor iedereen toegankelijk. Of je nou opzoek bent naar een houten visgraat vloer of gewoon een laminaat vloer, wij hebben het allemaal. Bovendien bieden we je de laagste prijsgarantie; ergens de vloer goedkoper gezien? Toon het ons en wij maken de scherpste offerte mogelijk.

 

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Update 28-4: Onze winkels zijn weer helemaal open!
28 April 2021 • Hoofdcategorie
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juli
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie