TFD

TFD - PVC vloeren? Goedkoopste van NL | Top 50 PVC
Sorteer op:

TFD PVC

TFD produceert sterke PVC vloeren met prachtige realistische hout en steenmotieven. TFD heeft drie soorten productlijnen waar zij onderscheid in maken: Marmeren steen, tapijt en embossed hout. De PVC vloeren zijn voorzien van een PU coating wat zorgt voor extra slijtvastheid. TFD PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel en zeer kwalitatief. 

 

Stevige PVC vloeren 

De PVC vloeren van TFD zijn zeer stevig en allemaal voorzien van een PU coating die het PVC nog beter beschermd. Wat TFD PVC vloeren zo uniek maakt is dat de naast huiselijk gebruik ook zeer geschikt zijn voor commerciële ruimtes zoals winkel of in de horeca en en andere instellingen zoals ziekenhuizen en kantoren. Dit komt door de hoge slijtvastheid. 

Gemakkelijk te onderhouden 

TFD PVC vloeren zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en kunnen zeer goed tegen vocht. Vuil of vocht op het PVC is geen probleem, dit kunt u gewoon weghalen met een dweil of een doekje. Ook is de vloer gemakkelijk schoon en hygiënisch te houden. 

Voordelen TFD PVC 

Naast het zeer gemakkelijke onderhoud biedt een TFD PVC vloer nog veel meer voordelen. Zo is een TFD PVC vloer zeer goed te combineren met vloerverwarming en maakt de vloer geen geluid. TFD PVC vloeren zijn heel duurzaam omdat ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. Daarnaast zijn de vloeren gemaakt van een materiaal wat volledig te recyclen is en zijn de vloeren vrij van schadelijke stoffen. 

(TFD) PVC bij Laminaat en Parket  

Naast ons aanbod aan TFD vloeren hebben wij bij Laminaat en Parket nog veel meer andere merken. Zit jou ideale PVC vloer hier niet bij? Kijk dan eens naar ons overige aanbod. Ook ben u altijd van harte welkom om ons aanbod te komen bekijken in een van onze showrooms. Deze zijn te vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van de juiste vloer.