Vandaag geopend van 09:00-17:00
PVC visgraat: welke vloeren kunt u kiezen? - Inspiratie

PVC visgraat: welke vloeren kunt u kiezen? - Inspiratie

06 December 2018 • PVC vloeren

Wist u dat een visgraat vloer in de zeventiende eeuw een teken van rijkdom was? Alleen de rijkste Nederlanders in de grachtenpanden in Amsterdam waren in het bezit van deze visgraat vloeren. Gelukkig zijn visgraat vloeren tegenwoordig goedkoper en in andere soorten beschikbaar. Heeft u geen behoefte aan een houten vloer? Dan is een PVC visgraat vloer een goede optie. Bekijk in deze blog de mogelijkheden van een PVC visgraat vloer en laat u inspireren!

PVC visgraat vloer: 9 vloeren ter inspiratie

Houtkleurig, beton look, gemengde kleuren, afgescheiden visgraat of zwart: u kunt met een PVC vloer met visgraat allerlei kanten op. We zetten hieronder negen mogelijkheden voor u op een rij ter inspiratie voor uw eigen vloer.

pvc visgraat inspiratie 1 1

Deze sierlijke vloer van Moduleo is de moderne versie van het traditionele, kleine visgraatpatroon. De kenmerken van de originele visgraat vloer komen in deze vloer terug, maar worden op een grotere schaal weergegeven. De planken in combinatie met de twee gebruikte kleuren geven de vloer een langzaam en rustig ritme. De vloer leent zich dan ook erg goed voor een moderne, rustig ingerichte woning.

 

pvc visgraat inspiratie 2

Deze afbeelding is het bewijs dat de combinatie van een muur met een industriële stijl en een verzorgde visgraat vloer perfect bij elkaar past. De visgraat vloer trekt niet alle aandacht naar zich toe, zoals bij de eerste afbeelding, maar geeft het staande schilderij en de gitaren de kans om op te vallen. Het visgraat patroon maakt de kamer stoer en tegelijk ook elegant.

 

pvc visgraat inspiratie 3

Een PVC visgraat vloer die een uitstraling heeft van een betonlook vloer, dat zien we niet vaak. Deze betonlook vloer van Moduleo heeft het charmante en authentieke patroon van een visgraat, maar laat door de donkere kleur de kamer modern ogen. De vloer leent zich perfect voor een huis met vloerverwarming en heeft tot wel 20 jaar garantie.

 

pvc visgraat inspiratie 4

 De Moduleo Moods Herringbone Slim 156 is de enige juiste keuze bij een interieur met veel hout in een ambtelijke woning. De waterbestendige PVC vloer laat de kamer nog langer ogen dan dat deze al is. De lengte en de hoogte van de kamer zorgen ervoor dat de matlook visgraat vloer de aandacht krijgt die hij verdient.

 

pvc visgraat inspiratie 5

Bovenstaande Rustico vloer is te vergelijken met de vloer uit de vorige afbeelding, maar door de stroken iets lichter te maken, past deze als gegoten in een moderne kamer. Door de glazen wand aan de waterzijde kunt u op de rand van de visgraat vloer eindeloos van de natuur genieten. De betonlook muur en de immense schilderijlijst geven deze slaapkamer een idyllisch gevoel.

 

pvc visgraat inspiratie 6

De Moods Chevron Basic 103: de charme van het visgraat patroon gecombineerd met intensiteit. De donkere kleur van de PVC vloer is intens, maar brengt ook warmte en rust. De meubels en de wanddecoratie zijn zorgvuldig bij elkaar gezocht en geven het gevoel dat de ruimte op een juiste manier wordt gevuld.

 

pvc visgraat inspiratie 7

 Bovenstaande vloer komt ook uit de Chevron Basic familie van Moduleo. De stroken van de Chevron Basic 104 hebben dezelfde lengte als zijn broer in de vorige afbeelding, alleen hebben de kleuren totaal geen raakvlak met elkaar. De houten uitstraling van de 104 biedt in deze strakke eetkamer uitkomst. Het schone effect van de vloer legt de attentie bij de schilderijen aan de muur.

 

pvc visgraat inspiratie 8

Benadruk de lengte in uw kamer door een Hongaarse punt met smalle stroken, zoals de Chevron Columns in deze afbeelding doet. De PVC vloer is een mix van het Chevron Basic-patroon met een smalle plank die een strook vormt over de vloer. De souplesse van de vloer past bij het stijlvolle kozijn en het losse interieur.

 

pvc visgraat inspiratie 9

We eindigen deze inspiratieblog met deze verfijnde PVC vloer. Het magische in de bovenstaande afbeelding is dat zowel de designmeubels als de visgraat vloer volledig tot hun recht komen. De Moduleo vloer is tevens verkrijgbaar in speciale opties die tweekleurige tinten combineren. De mix van de kleuren zorgt voor een intrigerende uitstraling.

 

Genoeg inspiratie voor uw eigen PVC visgraat vloer?

We hopen dat we u hebben kunnen inspireren voor uw eigen PVC visgraat vloer. Het is natuurlijk altijd mogelijk om specifieke informatie te krijgen over een bepaalde vloer. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wilt u de vloeren liever met eigen ogen zien? Dan kunt u langskomen in de dichtstbijzijnde vestiging.


Houd er rekening mee dat een PVC visgraat vloer leggen een moeilijke klus is, zelfs voor een ervaren vloerenlegger. Met onze legservice bent u verzekerd dat uw vloer goed wordt gelegd.

Bekijk onze pvc aanbiedingen
Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juni
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie
De juiste vloer kiezen voor uw woning in 5 stappen
29 Oktober 2019 • Hoofdcategorie