100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Betonlook vloer, wat zijn uw mogelijkheden?

24 april, 2023 · PVC vloeren
Betonlook vloer, wat zijn uw mogelijkheden?Een nieuwe vloer aanschaffen en keuze maken? Tegenwoordig willen veel mensen een industriële stijl of de sfeer van plavuizen maar willen niet investeren in een gietvloer of echte stenen vloer. Gelukkig is er nu ruime keuze is een PVC of laminaat vloer met de uitstraling van beton.

Er zijn verschillende kleuren en afwerkingen, wilt u een donkere of lichte vloer een met v-groef of zonder? Onze adviseurs in de winkel geven u graag de benodigde informatie en advies om een keuze te kunnen maken. 

PVC vloer betonlook, licht of donker?

Gaat u voor een PVC vloer betonlook in een lichte of donkere variant, of juist een gemengde tegel van twee kleuren? Wij hebben een paar mogelijkheden voor u verzamelt om de keuze iets makkelijker te maken.

Ambiant heeft prachtige betonlook vloeren. Als u de vloer voor het eerst ziet lijkt hij net echt. Buiten de mooie afwerking zijn er ook nog vele kleurmogelijkheden. Een PVC vloer gaat goed samen met vloerverwarming, dit kan zorgen voor extra comfort.

Ambiant is een merk dat bekend staat om hun kwaliteit, buiten dat ze zowel PVC als Laminaat betonlook leveren gaan ze ook voor een lange levensduur en garantie.


Deze woonkamer is ondanks de betonlook vloer toch een warm geheel. De roze bank en het gebruik van een houten dressoir geven de ruimte een mooie uitstraling.




Een mooie industriële look met warme details en oranje tinten, de houten stoel is de eyecatcher door het vachtje, dit laat de ruimte warmer ogen.

Laminaat betonlook, vele voordelen!

Laminaat vloeren zijn makkelijk in onderhoud, in verhouding tot echte stenen vloeren goedkoop in aanschaf en de vloer hoeft niet geheel geëgaliseerd te worden voor het monteren. Een mooie laminaat vloer in betonlook kan verschillende stijlen creëren. Gaat u voor luxe en modern of juist voor een industriële uitstraling? Het kan met dit type vloer allemaal

Deze lichte laminaat betonlook van Ambiant is een prachtig voorbeeld van een gemêleerde, lichte tegel. De tegel geeft de ruimte een fris en ruimtelijk effect.

De donkere vloer van het merk Meister geeft de ruimte industriële look. het legpatroon zorgt ervoor dat de tegels een mooi geheel geven.

Buiten het feit dat betonlook vloeren een trend zijn neemt het niet weg dat een goede kwaliteit vloer tijdloos is. Dit geldt ook voor de visgraat vloeren, een stijl die al erg lang bestaat maar nu weer erg populair is. Twijfelt u tussen een visgraat vloer of betonlook? Neem dan nog een kijkje bij onze visgraat laminaat, visgraat PVC en visgraat houten vloeren.

Schroom niet om uw vragen over producten of over LaminaatenParket.nl te stellen, wij helpen u graag! Kom je liever de vloeren een keer in het echt bekijken? We hebben showrooms verspreid over heel Nederland. Onze vestigingen vind je hier. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging