100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

De 5 mooiste tegel laminaat betonlook vloeren!

24 april, 2023 · Hoofdcategorie
Tegenwoordig zien we in steeds meer woningen een gietvloer, betonnen vloer of plavuizen. Nu hebben deze vloeren best wel wat nadelen en zijn ze qua prijs nogal hoog in aanschaf. Gelukkig hebben wij de oplossing! We hebben namelijk onwijs veel kleuren betonlook laminaat. Benieuwd? We vertellen je meer.

Wat zijn tegel laminaat betonlook vloeren? 

Een tegel laminaat betonlook vloer is een laminaat vloer met de uitstraling van een betonvloer. Deze vloeren zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van echte tegels. Het zal zorgen voor dezelfde look & feel in jouw woning.

Ook de kwaliteit van betonlook laminaat tegels is de laatste jaren erg doorontwikkeld. Nu ben je naast een vloer met een mooie, minimalistische uitstraling dus ook verzekerd van een vloer die lang mee zal gaan.

De grote voordelen van een laminaat tegels betonlook

Ten eerste zijn de vloeren prijstechnisch een stuk interessanter. Echte tegels zijn vaak erg prijzig. Voor een voordelige prijs gaan laminaat tegels ook nog eens erg lang mee. Daarnaast is de kwaliteit erg doorontwikkeld afhankelijk van het type laminaat wat je kiest.

Uiteraard heeft een laminaat vloer van de bouwmarkt een kortere levensduur dan een laminaat vloer van een van onze A-merken! Daarom helpen we je online of offline graag met het uitkiezen van een vloer die lang meegaat.

Onze keuze

[15720-D] Piazzo 90x90 Dryback (Warm Grey)
Piazzo 90x90 Dryback
Vanaf € 36,50 per m2 36.5
[15720-C] Piazzo 90x90 Dryback (Light Grey)
Piazzo 90x90 Dryback
Vanaf € 36,50 per m2 36.5
[15720-B] Piazzo 90x90 Dryback (Grey)
Piazzo 90x90 Dryback
Vanaf € 36,50 per m2 36.5
[15720-A] Piazzo 90x90 Dryback (Dark Grey)
Piazzo 90x90 Dryback
Vanaf € 36,50 per m2 36.5
<
>
Je kunt nog meer op kosten besparen doordat de vloer eenvoudig zelf te leggen is. Je dient alleen rekening te houden met het aanleggen van een goede ondervloer door het lichte gewicht. De laminaat tegels zijn vervolgens gemakkelijk te verslepen door het lichte gewicht.

Het plaatsen van een laminaat gaat door middel van een klikverbinding, dit is hetzelfde als bij een houtlook laminaat vloer. Laat je het toch liever aan iemand anders over? In dat geval kunnen we je helpen met onze legservice.

Een echte betonvloer heeft een aantal nadelen. Het is prijzig en een betonvloer kan erg koud aanvoelen of er kunnen zelfs barsten in ontstaan. Verder komen er vaak extra kosten kijken bij het leveren en het voorbewerken van de ondervloer. Bij een laminaatvloer met betonlook spelen deze nadelen geen rol.

Alle betonlook vloeren bekijken? Kom langs in een van onze vestigingen!

Laminaat is in tegenstelling tot een echte betonvloer een stuk makkelijker in zijn onderhoud, af en toe dweilen en stofzuigen is genoeg. Daarnaast voelt de vloer warm aan. 

Als laatste kun je met een betonlook laminaat een hip en strak interieur creëren. Deze look is erg gewild! De robuuste en daarnaast strakke uitstraling van de laminaat tegels zal zorgen voor een luxe uitstraling in jouw woning. Het betonlook laminaat past in veel verschillende woonstijlen wij hebben ze in verschillende formaten van smal tot extra breed. Met een beige betonlook creëer je namelijk en warme ‘beach look', terwijl je met een mooie donkere betonlook juist een industriële woning creëert.

Dit zijn slechts een paar van de vele voordelen waardoor de laminaat tegels betonlook erg populair zijn geworden. 


Nog meer voordelen over een tegelvloer van laminaat of PVC lees je in onze blog: Echte tegels of een tegelvloer van laminaat of PVC?

De 5 mooiste laminaat vloeren met betonlook

Tegenwoordig zijn de laminaatvloeren met betonlook er in veel verschillende maten en kleuren. Je kunt verschillende stijlen ermee creëren. Zo kun je een lichtgrijze betonlook vloer mooi combineren met een landelijk interieur en is donkergrijs juist stoer in een moderne, kleinere ruimte. Hieronder laten wij onze 5 favoriete van dit moment zien. 

1.De tegelvloeren van Ambiant 

Een tegel laminaat waarin het vakmanschap echt terug te zien is door de perfect uitgewerkte leisteen structuur. Tegenwoordig is het een van de populairste vloeren met tegel uitstraling in ons assortiment. 

Met deze vloer kun je een heet strak en modern interieur creëren zoals op bovenstaande foto.

2. Quick step

De Quick step betonlook vloeren zijn een van onze favoriete betonlook vloeren. Het geeft een authentiek gevoel met alle praktische voordelen van laminaat. De vloeren zijn er zowel in lichte als donkere tinten.

Met deze bruine tint creëer je een uniek interieur met warme uitstraling.

3.Douwes dekker Enthousiast

Zoals de naam al zegt, van deze vloer wordt je enthousiast! Douwes dekker heeft prachtige robuuste tegel laminaat. Daardoor komt deze vloer goed tot zijn recht in een modern en stoer interieur.

Een laminaat vloer met betonlook is niet alleen stoer, deze vloer kan ook nog eens tegen een stootje! Ideaal met kinderen.

4.Parador Trendtime 5

Deze grijze vloer met een leisteen look heeft een extra diepe v-groef en zorgt daardoor voor een aantrekkelijk lijnenspel. Het laminaat is niet te onderscheiden van een echte stenen vloer. Tevens is deze vloer in vele kleurtinten te verkrijgen waardoor er altijd wel een kleur bij je voorkeur past.

Een betonlook vloer combineren met een houten keuken zorgt voor extra sfeer en warmte, dit is in bovenstaande afbeelding goed te zien.

5. Krono Stone Impression

De groeven in deze Krono vloer geven een realistisch tegeleffect. Het is een vloer van topkwaliteit die met veel aandacht is ontworpen. Deze vloer komt goed tot zijn recht in een modern interieur.

Als je op zoek bent naar een vloer die prijstechnisch erg interessant is en kwalitatief erg goed dan is het alternatief laminaat tegels in betonlook dus wellicht wel wat voor jou! 

Het complete aanbod in betonlook laminaat kun je bekijken op onze website. Wil je professioneel advies over wat voor soort betonlook laminaat tegels het best in jouw woning passen? Kom dan eens langs om de collectie te bekijken in een van onze showrooms. Onze collega’s helpen je graag verder.

Bij ons ben je daarnaast verzekerd van de laagste prijs, zowel offline als online! 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging