Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juli

Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juli

16 Maart 2020 • Hoofdcategorie

OPENINGSTIJDEN:
Wij zullen onze openingstijden aanpassen per 17 maart 2020 tot en met 1 juli 2020:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur tot 16:00 uur

Uit voorzorg zullen wij maximaal 10 stellen (van 2 personen) tegelijk in onze winkels binnenlaten. Het kan zijn dat u hierdoor korte tijd voor de deur zult moeten wachten voordat u naar binnen kunt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

LEVERING:
Om direct contact en hand- op handcontact te voorkomen zal de chauffeur leveren tot over de drempel van de voordeur, mits op de begane grond. Wij verzoeken u vriendelijk tijdens de levering niet in de buurt van de bezorger te komen. Tevens geven wij, voor nu, de voorkeur aan het versturen van een iDeal-link in plaats van PIN of contante betalingen.
Vooralsnog staan alle leveringen gepland zoals besproken. U hoeft ons niet te bellen om dit na te gaan; mocht er onverhoopt toch iets wijzigen dan nemen wij direct contact met u op.

INSTALLATIE:
Tijdens de installatie van uw vloer willen wij u verzoeken niet in de woning aanwezig te zijn en pas weer terug te komen in de woning nadat de leggers zijn vertrokken. Contact vindt telefonisch en bij voorkeur direct met de legger plaats om fysieke contactmomenten tot een minimum te beperken of te voorkomen. Wilt u contact met onze leggers helemaal voorkomen dan is er ook de mogelijkheid om uw huissleutel een dag voor plaatsing van de vloer (in een gesloten envelop voorzien van uw bestelnummer) bij ons in te leveren op de vestiging, waarbij wij de sleutel in onze sleutelkluis bewaren en meegeven aan de leggers die de vloer bij u komen plaatsen.
Wij hebben onze leggers geïnstrueerd de richtlijnen vanuit het RIVM nauwgezet te volgen en ons direct op de hoogte te stellen als de situatie hun werkzaamheden niet langer mogelijk maakt.

VERKOOP:
Om besmetting en de kans hierop tot een minimum te beperken wordt gewerkt in meerdere teams, waarin verschillende productgroepen worden opgesplitst. Dit kan beteken dat, ondanks dat een verkoopmedewerker beschikbaar is, hij of zij u op dat moment niet met een bepaalde vraag kan helpen of met u mee kan lopen.
Wij hebben nog een groot aantal producten op voorraad, maar om zeker te zijn dat we een bestelproduct tijdig kunnen leveren checken we tijdens uw bezoek of naar aanleiding van uw bericht direct de beschikbare voorraad om zo niet voor verrassingen te komen te staan.

Uw en onze gezondheid staan bij ons voorop en we gaan ervan uit dat met bovenstaande maatregelen de impact van het coronavirus tot een minimum wordt beperkt.

Wanneer er verdere ontwikkelingen zijn zullen wij u uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. Hartelijke groet,

Team LaminaatenParket.nl

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Update 28-4: Onze winkels zijn weer helemaal open!
28 April 2021 • Hoofdcategorie
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juli
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie