Wij zijn momenteel gesloten.
LaminaatenParket.nl Roelofarendsveen succesvol in het eerste half jaar

LaminaatenParket.nl Roelofarendsveen succesvol in het eerste half jaar

03 Juli 2018 • Hoofdcategorie

Vorige week was het precies een half jaar geleden dat de LaminaatenParket.nl vestiging in Roelofarendsveen officieel open ging. Dit filiaal van de landelijke organisatie wordt geleid door Bas van der Hoorn en Bob Maarschalkerweerd. Wij spraken Bas over de succesvolle eerste zes maanden.

“We hebben een geslaagd eerste half jaar achter de rug”, aldus Van der Hoorn. “Er is steeds meer aanloop en de klanten waarderen de producten en de dienstverlening. Daar zijn we natuurlijk erg trots op”.

"Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Nederland, zo vervolgt Bas. "Door de grote inkoop en de afspraken die we maken met de fabrikanten kunnen we het hele jaar door scherpe prijzen rekenen.

roelofarendsveen2Omdat de omloopsnelheid zo hoog is, kan het steeds goedkoper. Dat maakt het aantrekkelijk om vloeren bij LaminaatenParket.nl te kopen. De meeste winkeliers kopen namelijk in bij de groothandel, wij bij de fabriek. Daardoor beschikken wij dus over alle beschikbare A-merken. Bovendien gaat het ons om de beste kwaliteit en niet om de restanten.”

"We kunnen niet alleen snel leveren, maar we hebben ook mensen in dienst die de vloeren voor u kunnen leggen” besluit Bas. “Op die manier kunnen we de mensen ontzorgen voor de beste prijs. Hoe fijn is dat, als je zeker weet dat je een goed product hebt én het ook nog goed gelegd wordt?"

Nieuwsgierig geworden? Breng dan een bezoekje aan LaminaatenParket.nl doordeweeks (open van 08.00 uur – 18.00 uur) of op zaterdag (09.00 uur – 16.00 uur). Het bedrijf is gevestigd aan de Pasteurweg 40 in Roelofarendsveen. Klik hier voor meer informatie over onze vestiging in Roelofarendsveen.

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juni
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie
De juiste vloer kiezen voor uw woning in 5 stappen
29 Oktober 2019 • Hoofdcategorie