100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Onze vloeren aanbieding

15 december, 2023 · Hoofdcategorie

Om het jaar goed af te sluiten komt er in de maand December een kortingsactie op de ‘Onze Keuze’ vloeren. Er geldt een kortingsactie van 15% op alle vloeren van Laminaat en Parket waar een rode sticker met ‘Onze Keuze’ opstaat. De ‘Onze Keuze’ vloeren kunnen laminaat, PVC en parket vloeren zijn.Belakos PVC visgraat

Binnen de ‘Onze Keuze’ vloeren zijn er een paar merken die er uitspringen qua populariteit. Een van de populairste merken binnen de ‘Onze Keuze’ vloeren is Belakos. Bij Belakos is er éen vloer die duidelijk het populairste is. Dit is de Palazzo Visgraat XL 72. De Palazzo Visgraat XL 72 is een plak PVC vloer met een echte houtlook. Deze vloer past in elk interieur. Naast de Palazzo Visgraat XL 72 is de Palazzo Visgraat Rigid Click 72 ook erg populair. De Palazzo Visgraat Rigid Click 72 is ook een PVC vloer. Deze vloer is in tegenstelling tot de normale Palazzo visgraat een klik PVC vloer. Deze vloer heeft ook een echte houtlook. De Palazzo vloeren van Belakos zijn erg populair. Bij Laminaat en Parket hebben wij een groot assortiment aan vloeren van Belakos.

        

                                                                                                                       

Huismerk

Bij de ‘Onze Keuze’ vloeren is de laminaatcollectie van ons huismerk ook erg populair. Van de laminaatcollectie zijn er twee vloeren die duidelijk het populairste zijn. Dit zijn de Joy en de Sofie. De Joy en de Sofie hebben allebei een houtlook. Ook zijn beide kindvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming. Hierdoor zijn deze vloeren geschikt voor iedere woning. Alle vloeren van de laminaatcollectie van ons huismerk zijn ‘Onze keuze’ vloeren waar een 15% korting op zit.

 

Ambiant

Naast Belakos en ons huismerk is Ambiant nog een merk die niet kan ontbreken in de ‘Onze Vloeren’ collectie. Bij Ambiant is er een vloer binnen de ‘Onze Vloeren’ die ook erg vaak gekozen wordt. Dit is de Spigato Visgraat (Avanto) Dryback. Bij deze vloer is vooral de kleur beige gewild. Net als de populaire vloeren van Belakos is deze vloer een visgraat PVC vloer met een houtlook. De Spigato Visgraat (Avanto) Dryback lijkt het meest op de Palazzo Visgraat Rigid Click 72, aangezien dit allebei klik PVC vloeren zijn. Er zitten aan deze vloer ook veel voordelen zoals de waterbestendigheid van de vloer en de geschiktheid voor vloerverwarming. Ook zit er naast de laagste prijsgarantie nog een 15% korting op deze vloer in de gehele maand december.

 

Actievoorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van de 15% korting op jouw vloer is het belangrijk dat je langsgaat bij éen van onze winkels. Deze actie geldt alleen op vloeren die bij een filiaal van ons gekocht wordt. Dus bij vloeren die online besteld worden geldt deze actie niet. Ook is het belangrijk dat je let op de rode sticker met de tekst ‘Onze Keuze’ op de vloer. Alleen op deze vloeren geldt de kortingsactie. Onze medewerkers laten je graag de verschillende opties zien. Lees voor alle duidelijkheid onze actievoorwaarden goed door.

Hierbij hopen we je genoeg te hebben geïnformeerd naar onze actie in de maand december op de ‘Onze Keuze’ vloeren. Bezoek een van onze vestigingen om naast de laagste prijsgarantie ook nog 15% korting te krijgen op de geselecteerde vloeren. Wij hebben vestigingen in de plaatsen; Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Oosterhout, Poortvliet, Sliedrecht en Utrecht.

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging