100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

5x interieurs met de mooiste planken vloer!

24 april, 2023 · Houten vloeren

Houten vloeren, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Waar voorheen de houten visgraat enorm populair was, maakt nu de eiken planken vloer zijn come back! 

Een herenhuis met planken vloer

Een mooie authentieke woning verdient een sfeervolle, luxe vloer. Herenhuizen hebben uiteraard een berg sfeer van zichzelf, maar de foute vloer kan dit makkelijk verpesten. Een houten vloer staat in een woning zoals hierboven prachtig. Met rustige tinten en een sfeervolle styling komt de woning tot leven, een prachtig geheel! 

Donkere vloer in landelijke woning

Een mooie donkere eiken vloer geeft onwijs veel sfeer in een landelijke woning. Vaak zijn de ruimtes in deze type huize erg groot na een verbouwing, een warme vloer geeft de ruimte meteen meer warmte en uitstraling.

Moderne woning met warme uitstraling

Een modern en industrieel wordt door velen gezien als kil, deze woning bewijst het tegendeel. Door het gebruik van kleur, houten elementen en een warme lichte planken vloer komt het huis tot leven en geeft het een warme uitstraling.

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Houten keuken met een houten vloer

Vele mensen denken dat een houten keuken en een houten vloer niet goed samen gaan, dit omdat de kleuren niet lekker matchen of het een te druk geheel wordt. Deze woning is alles behalve druk, de combinatie van een koele tint op de grond en een warme tint in het gebruik van de meubels en keukenkasten geeft een geweldig resultaat.

Slaapkamer met een hotel-look

Vaak mooie hotelkamers voorbij zien komen? Dit kun je vrij eenvoudig zelf creëren, een mooie eiken warme vloer gecombineerd met sprekende decoratie en mooie raamdecoratie geeft de kamer de uitstraling van een luxe hotel.

Aarde en natuurtinten voor oase van rust

Wil je een huis om tot rust te komen? Dan is een mooie warme eiken vloer gecombineerd met aarde en natuurtinten iets voor jou. Zoals op de foto hierboven te zien is geven deze tinten samen een sfeervol en warm thuis. 

Waarom een houten vloer?

Houten planken zijn duurder dan een laminaat vloer of PVC vloeren en vergen de juiste onderhoud voor een lange levensduur. Waarom dan een houten vloer? Niets gaan boven een eiken houten vloer, deze zijn authentiek, sfeervol, stralen luxe uit gaan een gezinsleven mee en bovenal ze zijn de meest duurzame vloer die er is. Ook is iedere plank uniek, er zijn geen patronen zoals vaak te zien is bij laminaat en PVC vloeren. 

Een houten vloer kan op 101 verschillende manieren

Er is onwijs veel keuze wanneer het aankomt op houten vloeren, eiken vloeren zijn namelijk erg stevig en kunnen op vele manieren behandeld worden. Gerookt, geschaafd, geschuurd of geborsteld je kunt hem op iedere manier behandelen. Bovendien kun je een nieuwe vloer laten lijken op een mooie oude eiken vloer door hem te verouderen. Houten vloeren zijn er in korte, lange, brede en smalle planken, hierdoor is het aanbod enorm. Tevens is een houten vloer op verschillende manieren te behandelen. Ben je de kleur beu? Dan kun je met advies van professionals de vloer op een andere manier laten behandelen. Een houten vloer gaat een gezinsleven mee mits deze goed onderhouden wordt. 

Keuze maken voor een planken vloer

Online is natuurlijk genoeg informatie te vinden om een keuze te maken, op onze website is van alles te vinden over houten vloeren. Maar door de vele mogelijkheden in afwerking is het onmogelijk alles te tonen. We snappen dat wanneer je een vloer koopt je hem liever eerst in het echt ziet. Daarom hebben wij vele mooie planken vloeren liggen in onze showrooms, hier kunnen we alle kleuren, motieven en maten tonen. Tevens kunnen we een proefstaal meegeven waarmee je kunt kijken of de vloer geschikt is voor jouw interieur en woning. Het mooie aan onze houten vloeren is dat deze in eigen productie gemaakt worden dus dat de mogelijkheden oneindig zijn.

Ben je op zoek naar massief eiken of massief houten planken? Dan kunnen wij u verder helpen in een van onze vestigingen. Ook bestaat de mogelijkheid een massief houten vloer zwevend gelegd te plaatsen. We kunnen u ook helpen aan grenen planken. Deze zijn goedkoper als eiken, wel is de kwaliteit van grenen vele maten minder en adviseren we te allen tijde voor een eiken vloer te gaan.

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging