Wij zijn momenteel gesloten.
Laminaatenparket.nl steunt de horeca!

Laminaatenparket.nl steunt de horeca!

15 Oktober 2020 • Hoofdcategorie

Wij willen ons plankje bijdragen in deze harde tijden!

Bij elke €1000.- euro aan bestelwaarde krijg je €50.- restaurant tegoed.

Wij maken dit direct over naar jouw favoriete restaurant. En de cadeaukaart? Die krijg je thuis opgestuurd. Zo kun je ervoor kiezen een heerlijke maaltijd af te halen of te laten bezorgen of misschien wacht je liever tot de restaurants weer open gaan. Op deze manier helpen we met elkaar de lokale restaurants.

Belakos, COREtec, Hebeta en James steunen de horeca ook! 

Bovenop onze actie zijn er nog een aantal merken die hun steun willen tonen. Onderstaand geldt bovenop onze donatie vanuit Laminaatenparket.nl

  • COREtec doneert bij aankoop van jouw COREtec vloer €50,- aan jouw restaurant naar keuze inruil voor een cadeaukaart. Hiermee steunen we samen jouw favoriete restaurant! *geldig bij de eerste 40 COREtec-kopers
  • Belakos doet mee! Bij iedere 10 m2 doneren zij 5,- aan het restaurant naar keuze! Dit houdt in wanneer er door jou een Belakos vloer gekocht wordt wij het geld overmaken naar jouw restaurant naar keuze. Het restaurant zorgt ervoor dat jij de cadeaukaart in jouw bezit krijgt.
  • Hebeta doneert ook bij iedere 10 m2 €5,- aan het restaurant naar keuze! Dit betekent dat wanneer er een Hebeta vloer gekocht wordt wij zorgen dat het geld bij jouw favoriete restaurant komt. Het restaurant zorgt ervoor dat jij de cadeaukaart jouw kant op komt!
  • James  heeft ook een leuke actie. Zo koop je jouw James Starterset voor harde vloeren (te gebruiken voor o.a. Laminaat en PVC) voor €27,95 maar krijg je in ruil hiervoor een €15,- cadeaubon van een restaurant naar keuze voor terug. Geef bij aanschaf jouw favoriete restaurant aan ons door en wij zorgen ervoor dat de cadeaukaart naar je toe komt.

Uiteraard mag je er ook voor kiezen het bedrag te doneren en er geen tegoed voor in ontvangst te nemen. Let wel op: deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

VOORBEELD:

1. Je koopt een COREtec vloer t.w.v €2000,- Je ontvangt dan €100 van Laminaatenparket.nl + €50,- vanuit COREtec : dit houdt in een cadeaubon t.w.v €150,-!

2. Je koopt een Belakos of Hebeta vloer 40 m2 t.w.v €1000,- je ontvangt dan €50 van LaminaatenParket.nl + €20,- vanuit Belakos: dit houdt in een cadeaubon t.w.v €70,-!

 

Verbouwen?

Daarnaast willen wij de horeca ondernemers - die deze tijd gebruiken om hun restaurant te verbouwen - helpen met het aanschaffen van een (splinter)nieuwe vloer.

Wij leveren de gewenste vloer en producten uit zonder dat we daar iets aan verdienen.

Helaas hebben wij alleen, gezien dit korte tijdbestek, niemand beschikbaar om de vloer te plaatsen. Maar wij hopen op deze manier, met gepaste afstand, toch ons plankje te kunnen bijdragen!

 

Andere online artikelen:

Wonen360

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juli
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie
De juiste vloer kiezen voor uw woning in 5 stappen
29 Oktober 2019 • Hoofdcategorie