Vandaag geopend van 09:00-17:00
LaminaatenParket.nl bij Uitstel van Executie

LaminaatenParket.nl bij Uitstel van Executie

24 Februari 2020 • Hoofdcategorie

Uitstel van executie is te zien op RTL 4, gepresenteerd door Martijn Krabbe. Het programma wordt ingezet om mensen te helpen met een stapel rekeningen, een schuld waar ze niet uit komen en een onverkoopbaar huis. Je huis niet kunnen verkopen door een forse stapel rekeningen is verschrikkelijk, helemaal wanneer tot overmaat van ramp het huis op een veiling terecht komt. Bij het verkoopklaar maken van de woning komen wij te pas! 

 uistel van executie jaap

Wij proberen mensen te helpen!

Laminaatenparket.nl draagt graag een steentje bij wanneer de mensen in dit programma te horen hebben gekregen dat hun huis helaas verkocht moet worden. Wij verzorgen nieuwe raamdecoratie en vloeren om ervoor te zorgen dat het huis sneller verkocht wordt. 

 

A-merken met een lange levensduur 

Laminaatenparket.nl verkoopt A-merk vloeren van hoge kwaliteit, deze vloeren hebben een lange levensduur en kunnen tegen een stootje. Voor zowel laminaat, parket als PVC vloeren ben je bij ons aan het goede adres. Geen dure verkooppraatjes en mannen in pak, gewoon vriendelijk personeel dat je de laagste prijs voor de beste vloer biedt! 

 

Vloeren en raamdecoratie 

Wij hebben buiten houten vloeren, laminaat en PVC vloeren ook raamdecoratie in de vestigingen Amsterdam en Den Haag, hier kun je terecht voor prachtige gordijnen, jaloezieën en shutters. Wij vertegenwoordigen verschillende merken wanneer het aankomt op raamdecoratie hierdoor is er een groot aanbod, tevens hebben wij ook verschillende soorten karpetten.

UISTEL VAN EXECUTIE VLOER 01

 

Betrouwbare legservice 

Wij leveren niet alleen vloeren, wij plaatsen ze ook voor je. Vloeren leggen blijft vakwerk, uiteraard zijn er uitzonderingen maar wij adviseren toch altijd om dit door een specialist te laten doen. Wij plannen samen een geschikte datum waarna onze leggers de vloer professioneel en netjes komen monteren. 

 

Voor ieder huishouden een type vloer!

We hebben voor ieder huishouden een geschikte vloer. Wanneer er een nieuw huis gekocht wordt en jullie bericht hebben gekregen dat het rond is wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met klussen, indien nodig uiteraard. Door onze grote voorraad hoef je nooit lang te wachten op de nieuwe vloer. Dit geldt voor zowel laminaat, PVC vloeren als houten vloeren. Ook wanneer er een 10 DB reglement is of er kinderen thuis wonen, wij hebben de geschikte vloer hiervoor! 

uitsel van executie 02

 

Benieuwd naar ons assortiment, je bent van harte welkom in een van onze vestigingen voor gratis advies en een vrijblijvende offerte! 

 

Laminaatenparket.nl bevindt zich in Amsterdam, Almere, Alkmaar, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen en Haarlem. 

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juli
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie
De juiste vloer kiezen voor uw woning in 5 stappen
29 Oktober 2019 • Hoofdcategorie