100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laat je inspireren: 10x de mooiste visgraat (laminaat) vloeren

24 april, 2023 · Laminaat vloeren
Zowel sfeervol als strak en passend bij zowel een modern als een Scandinavisch interieur. Met een visgraatvloer zit u eigenlijk altijd goed. Kies voor een tijdloos en traditioneel patroon op uw vloer met ons laminaat in visgraat!

Een visgraat vloer straalt instant klasse uit. Wellicht doet het u ook meteen denken aan een hoge prijs. Maar voor de visgraat laminaat prijs heeft u bij ons het budget van deze luxe vloer compleet in eigen hand. Met een laminaat in visgraat zijn de mogelijkheden eindeloos en wij inspireren u graag met onze favoriete opties.

1. Elegante visgraat

Houdt u van zwart-, wit- en grijstinten? En combineert u deze graag met staal, chroom voor een Scandinavische look? Geef uw interieur dan een prachtige touch met een visgraat vloer. De warmte van het hout laat alle andere kleuren sfeervol uitkomen. Bekijk bijvoorbeeld onze Moduleo Moods PVC-vloer voor een luxe, elegante stijl.


2. Visgraat in de slaapkamer

Creëer een oase aan rust in de slaapkamer met onze P Sense Dryback-Visgraat PVC-vloer. De prijs van deze visgraat vloer is zeer aantrekkelijk, evenals de lange levensduur! Door natuurlijk hout te combineren met natureltinten - zoals beige, wit en zacht blauw - en zwarte accenten, creëert u een moderne, tijdloze look.



3. Visgraat in de keuken

Een visgraat in de keuken geeft de centrale plek in  huis net dat beetje extra gevoel van leven en gezelligheid. De karakteristieke vloer combineert mooi met effen tinten zoals hier donkergrijs en wit. Bent u benieuwd naar de prijs van visgraat laminaat? U vindt alle gegevens bij de productinformatie. Kijk bijvoorbeeld bij ons Berry Alloc Chateau Visgraat laminaat.


4. Combineer visgraat met kleur

Een visgraat leent zich uitstekend om te worden gecombineerd met bonte kleuren en prints. Kies bijvoorbeeld voor veel planten, bloemen en kleurrijke accessoires. Onze Vivafloors vloeren zijn met hun subtiele tinten bijvoorbeeld perfect om te mixen & matchen. Kies voor duidelijke steunkleuren, zoals lichtbruin en zwart op de foto, en vul dit aan met frisse kleuren en natuurlijke materialen.

5. Klassiek in prijs

Ga voor een knus, maar klassiek interieur door de visgraat vloer te matchen met neutrale houtkleuren, veel wit en stoffen met textuur, zoals een hoogpolig tapijt en faux fur kleedjes. Wil je het geheel zo’n klassieke twist geven, dan passen onze Hollandsche Vloeren hier perfect bij. Deze hoogkwalitatieve Hollandsche Vloeren hebben een scherpe prijs en ze zijn afgewerkt met een luxe uitstraling.


Bodem prijzen! Bekijk ons assortiment visgraat vloeren >

6. Scheid ruimtes met twee vloeren

Wilt u graag een visgraat vloer, maar wilt u bepaalde ruimtes in uw interieur graag een beetje gescheiden houden? Of wilt u de visgraat laminaat prijs wat lager houden, passend bij uw budget? Kies dan voor twee vloeren naast elkaar en stel zo uw eigen interieur samen! Bekijk bijvoorbeeld het laminaat Berry Alloc Chateau Visgraat voor een elegante afscheiding van de keuken.



7. Donker visgraat laminaat

Heeft u donker meubilair en wilt u uw laminaat in visgraat hier zo goed mogelijk bij matchen? Door uw vloer zo dicht mogelijk bij de tinten van uw meubels te matchen, creëert u een warm effect dat geheel in balans is. Zoals hier met ons Berry Alloc Chateau Visgraat laminaat. Bovendien zorgen de zwart-witte interieuraccenten voor een elegante uitstraling waardoor het visgraat patroon helemaal tot zijn recht komt.

8. Laat uw kamer langer lijken met visgraat

Geef diepte aan uw interieur door de visgraat met de lengte van de kamer mee te leggen. Zo creëert u een optisch effect van lange stroken, wat uw ruimte groter doet ogen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons populaire Parador laminaat in visgraat. Deze unieke vloer met prachtige visgraat is klassiek, maar nét even anders doordat de kleurschakeringen voor een authentiek effect zorgen.


9. Visgraat met houten meubels

Met veel houttinten in huis, lijkt het wellicht een lastige keuze om ook voor een houtkleurige vloer te kiezen. Echter geeft hout op hout juist een heel natuurlijk effect. Kies voor twee tinten hout om de rust te bewaren of leg er bijvoorbeeld een vloerkleed tussen in een aardetint, zo komt het interieur in balans. Kies bijvoorbeeld voor onze PVC-vloer Moduleo Moods.


10. Twee tinten visgraat

Geef een twist aan de klassieke visgraat en match twee tinten in één vloer. PVC-vloer Moduleo Parqueterie biedt een speelse look met twee tinten met het gemak – en de prijs - van één vloer. Houd het geheel in balans door te werken met grote oppervlakken in neutrale tinten zoals een groot vloerkleed en effen wanden.


Meer inspiratie voor visgraat laminaat vloeren?

Ons assortiment bevat een breed aanbod van laminaat in visgraat, daarom geven wij u graag nog meer informatie en advies over deze klassiekers, maar ook de visgraat laminaat prijs. Bekijk de inspiratiepagina voor meer visgraat vloeren of kom langs in een van onze vestigingen!

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging