100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

ALL-IN vloer aanbiedingen, wat houdt het nou in?

24 april, 2023 · Hoofdcategorie
LET OP: DEZE ACTIE WAS GELDIG IN DE MAANDEN FEBRUARI & MAART 2019 
VOOR DE HUIDIGE AANBIEDINGEN KLIK HIER


We houden er allemaal van en het geeft een heerlijk gevoel.. Aanbiedingen! We willen allemaal de scherpste prijs en het idee dat je een goede deal hebt gesloten. Maar wanneer weet je nou of je aanbieding echt wel zo scherp is?
Op het gebied van vloeren zien we tegenwoordig gigantisch veel aanbiedingen. Maar als je zeker van je zaak wilt zijn en een kwalitatief goede vloer zoekt, zijn de ALL-IN aanbiedingen van LaminaatenParket.nl een buitenkans. Gegarandeerd het laagste tarief, goede service en professionele montage zijn waar we voor staan. Allemaal leuk natuurlijk de aanbiedingen. Maar hoe zien ze eruit en wat houdt het ALL-IN tarief nou in? 

Deze visgraat PVC vloer van Vivafloors is pracht en verkrijgbaar in verschillende keuren

PVC vloer aanbieding

PVC aanbiedingen met een ALL-IN prijs houdt in dat de leggers de vloer egaliseren, en de vloer plaatsen. Montage materiaal zoals egaline en lijm zit er bij inbegrepen.

Wij hebben prachtige PVC stroken van het merk VivaFloors voor een ALL-IN prijs van €49,95 per m2 excl. primer.


Mocht je liever een PVC visgraat willen dan is dit ook mogelijk! Deze visgraat PVC vloer van Vivafloors is prachtig en verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een bedrag van €33,95 per m2.

Mocht u in graag een PVC houtlook vloer van Vivafloors willen dat is deze vloer met een slijtlaag van 0.55 zeer geschikt! Hij kan tegen zwaar huishoudelijk gebruik.

Houten vloer aanbieding

Niets gaat boven massief eiken houten vloeren. Een houten vloer is duurzaam en een echte sfeermaker in het interieur. Alleen wil je niet met de kopzorgen zitten van het leggen of verlijmen. Wij hebben een prachtige multiplank met eiken toplaag. Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming en zullen we zwevend leggen. Zwevend gelegd houdt in dat de vloer niet direct verlijmd wordt op de onderliggende vloer. De multiplank is beschikbaar voor de prijs van € 59,95 per m2 inclusief ondervloer, leggen en verlijmen. De vloer is beschikbaar in de kleuren naturel, invisible of wit.

Heeft u liever een neutrale bewerking of een witte variant? Beide zijn prachtig en goed te combineren.

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.


Een laminaat vloer is ook ideaal voor de werkkamer. Deze lichte variant oogt heel fris en laat de ruimte optisch groter lijken.

Laminaat aanbieding (inclusief leggen)

Bent u op zoek naar laminaat inclusief leggen? Dan is de aanbieding van € 24,95 inclusief ondervloer en legservice een mega deal! Onze laminaat vloeren zijn van A-kwaliteit en kunnen tegen zwaar huishoudelijk gebruik. Dit in tegendeel tot goedkoop laminaat van een B merk. Deze laminaat ALL-IN prijs gaat u nergens anders vinden.

Visgraat vloer prijs (inclusief leggen)

Bent u nou helemaal weg van een visgraat motief? Dan komt dit goed uit, we hebben 3 visgraat aanbiedingen inclusief legservice en montage materiaal al vanaf € 49,95!

We zullen ze even verder voor u toelichten:
- Visgraat laminaat van Parador inclusief leggen en ondervloer €49,95m2
- Visgraat PVC vloer inclusief egaliseren, egaline, lijm en legservice voor €54,95m2
- Houten visgraat vloer 12,5 x 62,5 inclusief leggen en vol verlijmen € 89,95m2

Kenmerken: A-select (weinig knoesten), geen ondervloer nodig!


Deze visgraat vloer geeft een warme en luxe uitstraling. Tegenwoordig is een visgraat vloer geschikt voor ieder interieur en iedere stijl!

U kunt via onze website gemakkelijk deze aanbiedingen met ALL-IN prijzen bestellen. Wij leggen door heel Nederland. Natuurlijk kunt ook gewoon naar onze winkel komen voor advies. Laminaatenparket.nl beschikt over 9 vestigingen waar al deze aanbiedingen te zien zijn. Wij hebben vloeren voor elk budget


Bekijk ook onze vloeren in de outlet!


Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging