100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Walvisgraat PVC, wij hebben de mooiste!

24 april, 2023 · PVC vloeren

De planken van een walvisgraat PVC vloer zijn breder en langer dan die van de  visgraat PVC  vloer. Walvisgraat PVC geeft de woning een prachtige, moderne en luxe uitstraling. Door de grote planken van de walvisgraat haal je met deze vloer een echte eyecatcher in huis. Een walvisgraat vloer past bijvoorbeeld erg goed in een modern huis met mooie grote open ruimtes.

Houtlook visgraat vloeren

Een PVC vloer is hedendaags nauwelijks meer te onderscheiden van een houten vloer door de voelbare houtstructuur en de uitstraling. Daarnaast biedt een PVC vloer heel veel meer voordelen. Zo gaat een PVC vloer erg lang mee en is het een stuk sterker dan bijvoorbeeld vinyl of laminaat. Op een PVC vloer zit een goede slijtlaag die er voor zorgt dat je niet gauw grove beschadigingen krijgt. Natuurlijk moet je altijd uitkijken met het verplaatsen van meubels, we willen natuurlijk geen krassen op deze mooie vloeren.

Onderhouden 

Ook is een PVC vloer erg onderhoudsvriendelijk door het gladde oppervlak en kan hierdoor ook goed tegen vocht. De vloer onderhoud je eenvoudig zelf door regelmatig te dweilen en te stofzuigen. Verder heeft deze vloer weinig onderhoud nodig. Mochten er toch rare vlekken ontstaan, adviseren wij altijd eerst nog een PVC reiniger te proberen. 

Nieuwbouw en appartementen

Een PVC vloer staat ook bekend om de zeer geluiddempende werking. Dit maakt een PVC vloer dan ook een uitstekende optie als je in een tussenwoning woont. Vraag bij de VVE (Vereniging van Eigenaren) altijd na of de vloer gelegd mag worden. De vloer moet namelijk minimaal 10 decibel kunnen dempen. Verder is een plak XL visgraat een veel gekozen vloer voor nieuwbouwwoningen. De vloer is namelijk erg makkelijk te installeren na het egaliseren.

Een PVC vloer is ook erg geschikt voor vloerverwarming. PVC heeft namelijk de unieke eigenschap dat het zich kan aanpassen aan de temperatuur van de omgeving. Warmte van de vloerverwarming onder de PVC vloer wordt gemakkelijk doorgelaten waardoor de vloer snel warm aanvoelt. Voor beschadigingen aan de vloer hoef je bij PVC niet bang te zijn in combinatie met vloerverwarming. De lijmkeuze is wel erg belangrijk. De lijm kan namelijk oplossen als er teveel warmte ontstaat.

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Klik en Plak XL visgraat PVC

Onze walvisgraat vloeren zijn in twee soorten PVC te verkrijgen, klik en plak PVC. Klik PVC is vooral fijn wanneer je te maken hebt met een oude bouwvloer of een huurwoning. Een plak PVC is daarentegen weer onwijs stabiel omdat deze natuurlijk verlijmd wordt aan de vloer. 

Onze keuze walvisgraat PVC vloeren

Bij hebben we een breed assortiment aan PVC walvisgraat vloeren die we ook wel XL visgraat PVC vloeren noemen. In ons assortiment aan walvisgraat PVC vloeren vind je verschillende materialen, kleuren en prijzen waardoor er altijd wel een vloer is die bij jouw wensen past. Kom eens langs bij een van onze vestigingen om de verschillende kleuren en materialen te bekijken. Indien gewenst kunnen we altijd een staal meegeven zodat je kan kijken hoe het in je eigen woning er uit komt te zien. 

Legservice

Een walvisgraat vloer PVC vloer heeft dezelfde legwijze als een visgraat vloer. De planken worden loodrecht op elkaar gelegd waardoor het bekende patroon ontstaat. De groeven van een walvisgraat vloer gaan traditioneel trapsgewijs. Door de grotere planken is een walvisgraat vloer leggen eenvoudiger dan een visgraatvloer maar nog steeds kost het veel tijd en moeite. De wijze van leggen is namelijk enorm belangrijk. Bij kun je kiezen voor de deskundige legservice. Wij kunnen je helpen met het vakkundig leggen van de walvisgraat vloer voor een voordelige prijs. 

Voorbeelden van een mooie Walvisgraat PVC vloer:
Wij hebben verschillende merken die over prachtige XL visgraat vloeren beschikken, niet alleen de maat maakt deze visgraat vloeren bijzonder, ook het ruime aanbod en prachtige kleuren zorgt ervoor dat er altijd een favoriet tussen zit voor jouw woning. 

Belakos Palazzo

Belakos beschikt over verschillende XL visgraat vloeren, een goed voorbeeld hiervan is de Palazzo, deze vloer is kwalitatief niet alleen onwijs sterk, deze is ook in zowel klik als plak te verkrijgen. 

Hebeta visgraat vloeren

De visgraat vloeren van Hebeta beschikken niet alleen over klik en plak, de kleur mogelijkheden is wat deze vloeren speciaal maakt. Ze hebben als een van de weinige prachtige, donkere kleuren in het assortiment.

Advies

Wil je meer weten over de walvisgraat vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je een walvisgraat vloer eens bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Een offerte voor de walvisgraat vloer is in een van de filialen op te vragen of online en dit kan altijd vrijblijvend. Bij bieden wij de scherpste prijs, zowel als vierkante meter prijs als een totaalprijs inclusief leggen. Onze specialisten staan graag voor je klaar. 

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging