100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat en Parket Eindhoven

15 maart, 2024 · Hoofdcategorie

Welkom bij Laminaat en Parket Eindhoven

Harte welkom bij Laminaat en Parket Eindhoven, een vestiging die haar deuren opende in 2020. Je kunt Laminaat en Parket Eindhoven herkennen aan haar showroom van maar liefst 1000m2. Onze eigen Brabander Ronald heeft jarenlange ervaring als leverancier-importeur van vloeren. Het was altijd zijn grootste droom om een vloerenwinkel te openen in Eindhoven. Met zijn vriendelijke Brabantse accent verwelkomt hij met zijn team klanten en biedt hen graag een kopje thee of koffie aan. In onze showroom begeleiden we de klanten met passend advies en zoeken we samen de vloer uit die het beste bij jouw wensen past.

Vloer Kopen bij Laminaat en Parket Eindhoven 

Een vloer kopen in de regio Eindhoven? Dan ben je bij Laminaat en parket Eindhoven op het juiste adres.

Het proces van het kopen van een vloer bij Laminaat en Parket Eindhoven begint met het bekijken van je opties en het oriënteren op vloeren winkels in Eindhoven. Uiteindelijk heb je ervoor gekozen om naar Laminaat en Parket Eindhoven te gaan. Als je als klant onze winkel binnenstapt, wil je natuurlijk weten hoe wij jou kunnen helpen. Om je het beste advies te kunnen geven, is het belangrijk om te weten in welke situatie jouw woning verkeert en om welke ruimte het gaat, zodat we je verder kunnen begeleiden. Vervolgens zoeken we samen naar de vloer die jouw voorkeur heeft, of dat nu laminaat, PVC of hout is. Wellicht heb je ook een specifiek patroon in gedachten voor je vloer. We presenteren diverse opties, waaronder Hongaarse punt, visgraat en stroken.

Bij Laminaat en Parket Eindhoven staan we klaar om je van begin tot eind te helpen bij het kopen van een vloer. We kunnen je voorzien van ondervloeren en plinten, maar ook de vloer bij jou thuis leggen. Als je nog twijfelt, kun je met een gerust hart gratis stalen uit onze winkel lenen om thuis rustig te bekijken. Zo kun je zien hoe de vloer in verschillende lichtomstandigheden zal schitteren in jouw ruimte.

Populaire vloeren bij Laminaat en Parket Eindhoven

Als klant ben je vast benieuwd naar de populairste vloeren bij Laminaat en Parket Eindhoven. Daarom zetten we graag onze top 3 favorieten in de spotlights:

Floors PVC plak visgraat

Floors PVC Plak visgraat 049

De Floors PVC Plak visgraat 049 is een populaire vloer bij onze klanten vanwege zijn onderhoudsvriendelijkheid en geschiktheid voor elke ruimte. Met zijn authentieke natuurlijke vloer uitstraling voegt deze vloer een warme sfeer toe aan elke kamer. Bovendien is deze vloer compatibel met zowel vloerverkoeling als vloerverwarming. Het is echter belangrijk op te merken dat de onderliggende vloer volledig vlak moet zijn voor een optimale installatie.

Bekijken

Floors eiken multiplank

Floors Eiken Multiplank Invisible geolied

Stap in de tijdloze elegantie met Floors Eiken Multiplank invisibile geolied! Deze populaire lichte houten vloer straalt pure klasse uit, bedekt met een neutrale olie die zijn natuurlijke schoonheid naar voren brengt. Met zijn duurzaamheid gaat deze vloer jarenlang mee, en zijn tijdloze uitstraling past perfect bij elke stijl. Laat je ruimte schitteren met deze prachtige vloer die nooit uit de mode raakt!

Bekijken

rendTime 6 4V Eiken

Parador laminaat TrendTime 6 Studioline Natuur

Laminaat TrendTime 6 Studioline Natuur, een extra lange en brede laminaat vloer die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. Het laminaat van Parador Trendtime 6 biedt niet alleen de uitstraling van hout, maar ook de authentieke textuur. Voel de natuurlijke reliëfs op het oppervlak van deze vloer, waardoor het aanvoelt als echt hout.

Bekijken

Daarnaast hebben wij diverse topmerken die volgens onze klanten erg in de smaak vallen. Zo hebben wij populaire merken als Parador, Floors, Balakos en Ambiant

Legservice van Laminaat en Parket Eindhoven

Als u gebruik maakt  van onze legservice. komen wij kosteloos de vloer opmeten en voeren we een voorinspectie uit. . Eventuele bijzonderheden worden nogmaals besproken en indien een extra vochtmeting nodig is, zullen we deze ook uitvoeren.

Deze gegevens worden verwerkt in de bestelling en aan u bevestigd. Enkele dagen voor de daadwerkelijke legdatum van de vloer leveren wij deze bij u af. We plaatsen alles binnen, zodat de vloer kan acclimatiseren.

Goedkope vloeren bij Laminaat en Parket Eindhoven 

Wil je een nieuwe vloer, maar moet je een beetje op je centen letten? Geen zorgen! Wij hebben altijd speciale actie vloeren beschikbaar. We vinden het belangrijk dat elke klant bij ons terecht kan, zelfs als je een wat kleiner budget hebt. Dus kom gerust langs en ontdek goedkoop laminaat, tegel laminaat, pvc vloeren of houten vloeren die binnen jouw budget passen! Alvast benieuwd naar onze aanbiedingen bekijk deze top 150 lijst.

PVC vloeren kopen Laminaat en Parket Eindhoven 

Bij het kopen van een PVC vloeren in Eindhoven is het belangrijk om eerst de ruimte te meten om de juiste hoeveelheid materiaal te bepalen. Vervolgens is het verstandig om verschillende stalen te bekijken en voelen om de gewenste stijl en textuur te kiezen die past bij het interieur. Na het maken van een keuze kan de PVC vloer worden besteld, waarbij ook rekening moet worden gehouden met eventuele extra benodigdheden zoals ondervloeren en plinten. Na levering kan de installatie worden uitgevoerd, hetzij door professionals of zelf, afhankelijk van de voorkeur en vaardigheden. Ten slotte is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden volgens de instructies van de fabrikant om de levensduur te verlengen en de vloer in optimale staat te houden.

Vloer kopen bij Laminaat en Parket Eindhoven

Bij Laminaat en Parket hebben we een groot assortiment aan vloeren in diverse kleuren. Wil je laminaat kopen of een pvc vloer, maar vind je het moeilijk om te kiezen welke het beste bij jou past? Onze verkopers geven je graag advies! Wij hebben een showroom in Eindhoven. In onze showroom heb je een ruim assortiment waar wij jou kunnen adviseren op een perfecte vloer. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat onze showroom een ruim aanbod heeft aan PVC vloeren, houten vloeren en laminaat

Google
Map data ©2024 Google
Map data ©2024 Google


Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging