Armstrong

Armstrong  - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Armstrong

Armstrong vloeren geven de ruimtes waar in geleefd, gewerkt, geleerd en gespeeld wordt een positieve feeling en motiveren. De ontwerpen zijn zeer creatief en luxe. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens heel duurzaam. Armstrong heeft een groot aanbod in laminaatvloeren, vinylvloeren en hardhouten vloeren. Vind uw Armstrong vloer bij Laminaat en Parket. 

 

 

Armstrong laminaatvloeren 

De prachtige realistische structuren in de Armstrong laminaatvloeren zorgen ervoor dat de laminaatvloeren een zeer goed en mooi alternatief zijn voor hardhouten vloeren. 

De Armstrong laminaat vloeren zijn te vinden in veel verschillende kleuren en soorten. Naast het grote aanbod aan structuren en kleuren zijn heeft u ook nog een keuze uit een high gloss laag of een low gloss laag. Naast laminaat planken heeft Armstrong ook laminaat tegels in het aanbod. 

Armstrong laminaat bij Laminaat en Parket 

Bij Laminaat en Parket vind u een groot aanbod aan laminaatvloeren van veel verschillende merken. Ook voor Armstrong Laminaat kunt u bij ons terecht.

Bekijk hier het aanbod online of bezoek een van onze Laminaat en Parket showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Naast het Armstrong laminaat vind u bij ons ook Armstrong vinylvloeren en hardhouten vloeren.