Hand-scraped Wood

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Hand-scraped Wood 

Deze serie met laminaatvloeren heeft een zeer realistische uitstraling van hout. Met deze laminaatvloeren heeft u het echte gevoel van een luxe houten vloer door de prachtige texturen en handwerk. Ondanks dat de vloeren eruit zien als echt hout hebben de vloeren de duurzame voordelen van een laminaatvloer. 

Hand-scraped Wood laminaatvloeren 

Deze unieke serie bestaat uit 6 verschillende kleuren. Van White wash walnoot tot een prachtige donkere Amercian Chestnut. De planken uit deze luxe serie hebben een mooie matte afwerking en zijn voorzien van een lock & fold systeem die ervoor zorgt dat de planken zeer gemakkelijk te installeren zijn en makkelijk zelf te doen is. 

Alle vloeren bij Laminaat en Parket

Bij Laminaat en Parket vind u naast de Hand-scraped Wood collectie ook andere collecties laminaatvloeren van Armstrong. Ook vind u bij ons een hele hoop andere merken laminaatvloeren. 

Naast laminaatvloeren hebben hebben wij ook een groot aanbod aan houten vloeren en parketvloeren, vinyl- en PVC vloeren, ondervloeren, plinten en profielen en verschillende onderhoudsproducten. U vind onze producten op www.LaminaatenParket.nl, maar u bent ook altijd van harte welkom in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht. Vind uw vloer bij Laminaat en Parket.