Specialty Wood

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Specialty Wood 

De Specialty Wood laminaatvloeren is een collectie met luxe laminaatvloeren. De 10 variërende kleuren in deze collectie hebben allemaal een eigen karakter en geven de uitstraling van een echte houten vloer. De vloeren binnen deze collectie passen goed in elk interieur, klassiek of modern. Deze laminaatvloeren beschikken over een lage gloss laag, wat zorgt voor een matte uitstraling. 

 

Laminaatvloer leggen 

Deze collectie is voorzien van een kliksysteem die het installeren van de laminaatvloer zeer gemakkelijk maakt, waardoor u dit zelf kunt doen. Toch liever uw laminaat door een professional laten leggen? Geen probleem. Bij Laminaat en Parket hebben wij een eigen legservice. Onze professionele leggers komen uw nieuwe vloer dan voor u installeren. 

Lees hier meer over de Laminaat en Parket legservice.

Armstrong bij Laminaat en Parket 

Bij Laminaat en Parket vind u een groot aanbod aan Armstrong laminaatvloeren. Naast de Specialty Wood collectie heeft Armstrong nog een groot aanbod aan andere collecties laminaatvloeren. Ook vind u bij ons Armstrong vinylvloeren en hardhouten vloeren. Bekijk ons aanbod online op www.LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Utrecht of Roelofarendsveen. 

Overig aanbod vloeren 

Bij Laminaat en Parket vind u het beste aanbod in vloeren. Bij ons kunt u terecht voor uw houten vloeren of parketvloeren, laminaatvloeren, vinyl- PVC vloeren, ondervloeren, plinten en profielen en onderhoudsproducten

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze Laminaat en Parket showrooms waar one medewerkers klaar staan om u te helpen met al uw vragen.