Stones & Naturals

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Stones & Naturals 

De Stones & Naturals collectie van Armstrong is toch wel een echte eye-catcher. Deze collectie bestaat uit laminaat tegels in veel verschillende kleuren. De print van het laminaat heeft een zeer realistische steen-look, waardoor de tegels van echt steen lijken. Deze tegels zijn een prachtig alternatief als u opzoek bent naar iets anders dan hout. Daarnaast zijn deze laminaatvloeren zeer gemakkelijk in het onderhoud. 

Laminaat tegels 

Deze collectie laminaatvloeren van Armstrong is zeer uniek door de realistische look en feeling van de tegels. De laminaatvloer kan tegen spatwater op het oppervlak, maar het is niet aan te raden deze vloer in een vochtige ruimte te plaatsen en direct en langdurig bloot te stellen aan vocht.

Deze prachtige stenen collectie wordt gemaakt in 30 bijzondere en unieke kleuren en patronen. Bekijk ons aanbod op www.LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag of Utrecht. 

Installeren laminaatvloer 

Het installeren van de vloer kan zelf gedaan worden door het kliksysteem in de tegels. Mocht u de vloer graag door een specialist willen laten monteren, dan kunt u gebruik maken van onze Laminaat en Parket legservice