Traditional Wood

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Traditional Wood 

Deze collectie is de grootste collectie uit de Armstrong laminaatvloeren. Binnen deze collectie zijn er wel 121 verschillende kleuren te vinden. Deze collectie heeft een luxe houten uitstraling en is daarnaast ook nog eens zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Deze brede collectie zorgt ervoor dat er voor elk interieur type een passende luxe laminaatvloer te vinden is. De laminaatvloeren zijn gemakkelijk te installeren en goed te onderhouden.

Traditional Wood laminaat bij Laminaat en Parket

Vind uw Traditional Wood laminaatvloer op www.LaminaatenParket.nl of kom eens langs in een van onze showrooms om ons aanbod te komen bekijken. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw perfecte vloer.  

De Traditional Wood laminaatvloeren van Armstrong zijn zeer duurzaam en beschikbaar in veel verschillende bijzondere kleuren. Daarnaast beschikken de planken over een handig kliksysteem waardoor deze gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Dit kunt u zelf doen of door ons laten doen. Lees hier meer over de Laminaat en Parket legservice.