Balterio

Balterio  - Laminaat en laminaatvloeren kopen?
Sorteer op:

Laminaat vloeren van Balterio zijn van goede kwaliteit en hebben een sfeervolle uitstraling. Het bedrijf, dat gevestigd is in België, staat bekend om zijn grote aanbod in de meest uiteenlopende designs. Door de innovatieve productietechnieken worden er zowel opvallende als natuurgetrouwe vloeren geproduceerd.

Wilt u een vloer met de uitstraling en het geluid van een massieve parketvloer? Dan is Balterio laminaat iets voor uw interieur.

Balterio Laminaat vloeren

Balterio is een bedrijf dat continu bezig is met productontwikkeling en op de hoogte is van de laatste trends. Zij weten als geen ander goed in te spelen op de markt. Laminaat vloeren van Balterio hebben een eenvoudig legsysteem met een klikverbinding. Hierdoor is de vloer snel gelegd en bespaart u veel tijd.

Tijdens de productie van Balterio vloeren wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en slijtvaste toplagen. Hierdoor zijn de vloeren krasbestendig en waterafstotend waardoor het laminaat ook geschikt is om in de badkamer of keuken te installeren. Zo heeft u er jarenlang woonplezier van.

De vloeren vereisen niet veel onderhoud en kunnen normaal worden gereinigd. Het is dus niet nodig om de vloer te onderhouden met olie of wax. Zo bent u nauwelijks tijd kwijt aan een fantastische en duurzame vloer.

Breed aanbod Balterio laminaat

Balterio vloeren hebben een opvallende vormgeving. Door de diverse keuze is er voor ieder wat wils. De structuur van de planken is realistisch en natuurgetrouw en lijkt daarom erg op hout. Zelfs de experts vinden het lastig om een onderscheid te maken tussen Balterio laminaat vloeren en echte houten vloeren.

De structuren van Balterio zijn niet heel subtiel maar allemaal opvallend. Hierdoor zijn de vloeren uniek en maak je er echt indruk mee in huis. De vloeren zijn beschikbaar in lichte en donkere varianten van bruin tot grijs. Het is maar net wat bij jouw interieur past!

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, HaarlemAlkmaar, Almere of Roelofarendsveen om de Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.