Magnitude NC 2017

Magnitude NC 2017 - Balterio
Sorteer op:

Bijzonder aan Balterio Magnitude NC 2017 laminaat is dat het oppervlak is behandeld met een True To Nature Touch en Chromezone technologie. True To Nature Touch betekent dat er een voelbare structuur is aangebracht die gelijk loopt met de nerven van de houttekening. Hierdoor zijn de planken bijna niet van echte parket planken te onderscheiden. Om dit effect nog eens te benadrukken wordt er met behulp van de Chromezone technologie een glanzend laagje op de nerven aangebracht, waardoor deze er nog meer uitspringen. De Balterio Magnitude NC 2017 collectie bestaat uit tien prachtige decors met matglanzende planken. Bent u op zoek naar een exclusieve, natuurlijke vloer van topkwaliteit? Dan is deze serie zeker uw oriëntatie waard.

Goedkope Balterio Magnitude vloeren

Extra grote planken

De planken hebben een extra groot formaat van maar liefst 126.1 cm lang en 19.05 cm breed. Extra grote planken zijn het helemaal in de interieurwereld! Niet gek, want ze dragen bij aan de ruimtelijkheid van uw woning. Met een dikte van 8 mm en een stevige MDF-kern behoort dit laminaat tot klasse 32/AC4. Voor een drukbezochte woonkamer van een gezinswoning zijn de Balterio Magnitude vloeren bijvoorbeeld een mooie uitkomst. Maar ook voor een winkelruimte die niet al te veel belopen wordt zou een product uit deze serie zeer geschikt zijn. U hoeft in ieder geval niet te twijfelen aan de kwaliteit. Dit merk is al jarenlang een van de grootsten op het gebied van laminaat. Balterio is continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design en techniek. En dat resulteert in hoogwaardige producten. Een Balterio Magnitude laminaatvloer is dan ook een investering voor de lange termijn. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op een van deze vloeren. Wanneer u het laminaat commercieel toepast is de garantie 12 jaar. 

Balterio Magnitude showroom

Bezoekt u liever een fysieke winkel in plaats van een webshop? Heel begrijpelijk. Daarom heeft LaminaatenParket.nl meerdere vestigingen die u kunt bezoeken. Hier kunt u terecht voor het complete assortiment van Balterio Magnitude laminaat. Ervaar zelf hoe het unieke True To Nature Touch effect en de Chromezone technologie er werkelijk voor hebben gezorgd dat deze vloeren zeer natuurlijk aanvoelen. U kunt een showroom bezoeken in Den Haag, Alkmaar of Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor vrijblijvend advies en meer informatie over installatie, onderhoud of vloerverwarming. Onze medewerkers staan u graag te woord. U bent altijd van harte welkom bij LaminaatenParket.nl. Kom langs en bekijk de prachtige, matglanzende planken van Balterio Magnitude laminaat! 

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.