Urban Wood NC 2017

Urban Wood NC 2017 - Balterio
Sorteer op:

Een moderne collectie laminaatvloeren met de kleuren van nu! Dat is wat u kunt verwachten van de Balterio Urban Wood NC 2017 serie. Balterio heeft zich onder andere laten inspireren door het stadsleven in New York en wilt zich met deze collectie richten tot een hip publiek. Met Balterio Urban Wood NC 2017 weet het merk als geen ander in te spelen op de hedendaagse trends. Optische krassen zorgen voor een stoere uitstraling. De planken zijn behandeld met een Saw Cut Raw techniek, een techniek waarbij de planken extra diep en ruw worden afgewerkt. Hierdoor hebben de vloeren het effect van verweerd, geleefd hout dat net verzaagd is. Het laminaat zou perfect tot zijn recht komen in een industrieel interieur. Ook wilt Balterio met deze serie inspelen op de stedelijke ontwikkelingen waarbij fabrieksgebouwen tot lofts worden omgebouwd.

Extra brede planken

De Balterio Urban Wood collectie kenmerkt zich door het extra brede plankenformaat, dat voor een robuuste uitstraling zorgt en bijdraagt aan het stoere karakter.

Caribou Grenen is de donkerste variant, een diep donkergrijze vloer met een modern karakter. Manhattan Woodmix en Soho Woodmix hebben veel verschillende kleuren die een extra dimensie geven aan de vloer. Elke plank lijkt een andere tint te hebben, net zoals dat in de natuur ook het geval is. De Oslo Grenen en Nordic Grenen zijn de twee basics binnen de collectie. Elke vloer heeft een matglanzende finishing die bijdraagt aan het natuurgetrouwe houtkarakter. Balterio Urban Wood laminaat is trendy, stoer, modern en authentiek. 

Combineer met Balterio Urban Tile

Naast de Balterio Urban Wood collectie is er ook de Balterio Urban Tile collectie. Deze twee zijn perfect te combineren. Denkt u bijvoorbeeld aan een hal of keuken waarbij de vloer bekleed is met een tegeldessin, terwijl de vloer van de woonkamer een houten dessin heeft. Het combineren van natuurlijke materialen gaat ook een steeds grotere rol spelen in de interieurwereld. Deze collecties sluiten hier goed bij aan.

Balterio Urban Wood showroom

Bent u geïnteresseerd in deze collectie? Bij LaminaatenParket.nl krijgt u de allerlaagste prijs op de markt. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij u ook een snelle levering bieden. Onze showrooms zijn gevestigd in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere en Alkmaar. Hier kunt u het complete assortiment van Balterio Urban Wood laminaat bekijken, voelen en eventueel gelijk meenemen! U bent altijd van harte welkom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.