Xperience Plus

Xperience Plus - Balterio
Sorteer op:

Deze collectie bestaat uit 8 verschillende decors met een ultieme houtervaring. De serie Balterio Xperience Plus laminaat kenmerkt zich door het innovatieve, matglanzende oppervlak. Door verschillende glansgraden op de houtnerven toe te passen krijgt het laminaat een driedimensionale uitstraling. Het zogenaamde 3D Wood Effect benadrukt het natuurlijke reliëf van het hout door te variëren met matte-, satijnen- en zijdeachtige afwerkingen.

Voor jarenlang onbezorgd woonplezier

Een Balterio Xperience Plus vloer is zonder twijfel een waardevolle toevoeging voor uw interieur. Of het nou gaat om een klassieke of moderne woonstijl, u vindt altijd wel een Balterio Xperience Plus decor dat bij u past en aan al u eisen voldoet. Met deze serie kunt u werkelijk alle kanten op.

De planken hebben een afmeting van 125.7 cm lang en 19.05 cm breed, een mooi uitgebalanceerd plankenformaat. De dikte bedraagt 8 mm. Balterio Xperience Plus laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat de vloeren zijn opgewassen tegen intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik. Ideaal voor ruimten zoals een drukbezochte woonkamer van een gezinswoning. Op de Balterio Xperience Plus serie zit maar liefst 25 jaar garantie. Bij commercieel gebruik is dit 12 jaar. Met een van deze vloeren geniet u hoe dan ook van jarenlang onbezorgd woonplezier.

De vloeren van de Balterio Xperience Plus collectie worden geïnstalleerd met behulp van het PressXpress systeem. Met dit systeem kunt u een hoop energie en tijd besparen tijdens het leggen van de vloer. Een clip in de plank garandeert een directe bevestiging van de korte zijden, wat resulteert in een naadloze en sterke voeg. Het enige wat u nog moet doen, is de vloerpanelen op hun plaats drukken met de uiteinden tegen elkaar, zonder daar al te veel kracht op uit te oefenen. PressXpress staat garant voor een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke installatie.

Balterio Xperience Plus showroom

In onze showrooms houden wij een zeer grote voorraad Balterio Xperience Plus laminaat. Hierdoor kunnen wij u een snelle levering garanderen. Daarnaast hanteren we de laagste prijsgarantie. Dus heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten, dan komen wij u tegemoet. In onze filialen kunt u zelf ervaren hoe realistisch de planken van Balterio Xperience Plus laminaat zijn uitgevoerd. 

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Almere of Roelofarendsveen om Balterio laminaat vloeren te bekijken en te voelen.