Moderna

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Moderna biedt een prachtig assortiment laminaatvloeren aan. De decors zijn geïnspireerd op hout- en steensoorten. De oppervlaktestructuren zien er niet alleen natuurgetrouw uit, ze voelen ook nog eens zo. Moderna laminaat vloeren zijn het resultaat van puur vakmanschap.

Naast de fraaie vormgeving staat dit merk ook bekend om de lange levensduur. Een Moderna laminaat vloer blijft in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens een verhuizing of verbouwing.

Goedkope Moderna laminaat vloeren

Moderna is een submerk van het Duitse familiebedrijf BHK, dat sinds 1971 bestaat. Het merk dat ooit begon als een timmer- en transportbedrijf is tegenwoordig uitgegroeid tot een kunststoffabrikant en houtverwerking specialist. Vandaag de dag telt het bedrijf maar liefst 450 medewerkers. Moderna laminaat vloeren staan bekend om hun onderhoudsvriendelijkheid, milieuvriendelijkheid en de sfeervolle decors. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. Kom gerust langs in één van de filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht om Moderna laminaat vloeren te bekijken.