Yourfloor

Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Your Floor laminaat vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Het merk onderscheidt zich door de gedurfde decors. De houtmotieven hebben vaak net even wat meer kleurverschil dan u gewend bent van andere merken. Your Floor is niet bang om met lichte en donkere accenten te experimenteren. Het resultaat zijn negen prachtige collecties, met ieder hun eigenzinnige kenmerken. Een Your Floor laminaat vloer geeft een meerwaarde aan iedere woning.

Goedkope Your Floor laminaat vloeren

Your Floor is een Nederlandse importeur van kwaliteitsvloeren. Het bedrijf is gevestigd in Oss, Noord-Brabant. Misschien bent u ook bekend met de namen Haro en Kaindl. Deze kwaliteitsmerken zijn namelijk submerken van Your Floor laminaat. Bij Laminaat en Parket profiteert u van de laagste prijs op de markt. U bent van harte welkom in één van de filialen om Your Floor laminaat vloeren te bekijken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Haarlem, Roelofarendsveen, Almere, Den Haag, Alkmaar en Utrecht